USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Безкоштовна освіта в Україні онлайн

17 Листопада 2014 08:00
Розпочали реєстрацію на перші чотири масові онлайн-курси проекту «Prometheus» від викладачів КНУ ім. Тараса Шевченка, КПІ та Києво-Могилянської академії.

Громадський проект «Prometheus» надає вільний і абсолютно безкоштовний доступ до найкращих навчальних курсів університетського рівня всім охочим незалежно від місця проживання, віку чи статків.

Кожен курс проекту «Prometheus» складається з відеолекцій знаних викладачів найкращих українських ВНЗ, інтерактивних завдань, що дозволяють закріпити отримані знання, а також форуму, на якому студенти можуть поставити питання викладачу та спілкуватися один з одним. Все, що треба для участі в такому курсі, – комп’ютер та наявність доступу до мережі Інтернет.

Першими курсами проекту стали «Історія України: від Другої світової війни до сучасності» викладача Івана Патриляка (КНУ імені Тараса Шевченка), «Фінансовий менеджмент» викладача Олексія Геращенка (Києво-Могилянська бізнес-школа), «Основи програмування мовою Python» - Нікіти Павлюченка (КПІ) і «Розробка та аналіз алгоритмів» - Олексія Молчановського (КПІ). Успішне завершення курсу дасть змогу отримати електронний сертифікат, який підтверджуватиме здобуті знання.

Проект створений як некомерційний громадський проект незалежний від будь-якого конкретного ВНЗ, але відкритий до співпраці з усіма вишами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus