USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

УКРНЕТ пропонує нові рекламні пакети з найбільшим обхватом аудиторії

3 Березня 2009 14:45
УКРНЕТ запропонував рекламодавцям нові рекламні пакети – «Новинний», «Розважальний» і «Жіночий», які об’єднали аудиторії популярних українських інтернет-ресурсів за цими тематиками, – інформують 3 березня «Волинські Новини».
Рекламні (або як їх ще називають – «медійні») пакети здобувають великої популярності серед українських рекламодавців. Найголовніше – економія рекламного бюджету при чималому обхваті аудиторії і, відповідно, підвищення ефективності рекламної кампанії. У пакети включаються рекламні місця, розташовані у групі сайтів, об’єднаних загальною тематикою. І, що важливо, – оплата стягується виключно за покази унікальним користувачам.
Рекламні пакети відрізняють дві основні переваги. Перша – їхня економічність: рекламодавець отримує аудиторії різних сайтів за однією ціною. При цьому вартість контакту з кожним унікальним користувачам істотно нижча, ніж при традиційному використанні медіа. На думку начальника відділу «Маркет» компанії УКРНЕТ Романа Скрипника, вартість реклами при цьому знижується в 2-3 рази.
Друга перевага – великий обхват аудиторії. Хоч як би часто рекламний банер показували на одному сайті, сумарна кількість користувачів, що побачили його, буде не дуже великою, оскільки відвідують сайт, як правило, одні і ті ж люди. Тому набагато ефективніше рекламуватися одночасно на декількох майданчиках однієї тематики – у такому разі їхні аудиторії «об'єднуються».
УКРНЕТ пропонує рекламодавцям рекламні пакети, в кожен із яких включені популярні сайти за тематиками. Усі ці ресурси належать різним медіагрупам, тобто, обхват аудиторії настільки великий, що не має аналогів на ринку. Банерні місця розташовані у видимій зоні сайтів (у першому екрані) не тільки на внутрішніх, а й на головних сторінках, що автоматично збільшує їхню ефективність. Окрім того, всі банери в пакетах мають стандартний розмір 728 на 90, визнаний міжнародним об'єднанням адміністрування онлайн-реклами IAB (Internet Advertising Board).
У пакет «Новинний» від УКРНЕТ включено 20 популярних новинних ресурсів UAнету. «Розважальний» пакет від УКРНЕТ налічує 11 найпопулярніших сайтів у категорії «Розваги».  У пакет «Жіночий» від УКРНЕТ включено 6 популярних ресурсів, основна аудиторія яких – прекрасна половина.
Поява рекламних пакетів «Новинний», «Інформаційний» і «Жіночий» однозначно дасть поштовх розвитку ринку інтернет-реклами в Україні. Великий обхват користувачів, що не перетинаються, висока частка української аудиторії в пакетах і демократичні ціни дозволять компаніям проводити ефективні рекламні кампанії при значній економії рекламних засобів, що особливо актуально у наш час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus