USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

УКРОП впевнено перемагає у ще одній області. Опитування

11 Січня 2018 10:43
ВО «Свобода» втратила лідируючі позиції на своїй політичній вотчині – у Івано-Франківську, де, згідно з даними соцопитування, перше місце в рейтингу політичних симпатій зайняло «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».

Довіра до партії «УКРОП» шириться всією Україною, чому сприяє виконання обіцянок та програм політсилою. Український народ, споглядаючи не голослівні заяви, а реальні кроки, все більше вірить представникам даної політсили.

Соціологічне опитування провела агенція новин «Фіртка», повідомляють на сайті УКРОПу.

За його результатами, у разі проведення виборів до міської ради за партійними списками 26,77% респондентів підтримали б саме УКРОП. Крім того, до трійки лідерів увійшли ВО «Свобода» (24,62%) та «Батьківщина» (6,62%).

Також у виборців запитали, за кого з кандидатів у Івано-Франківському мажоритарному окрузі вони проголосували б, якби зараз проходили вибори до Верховної Ради. У такому разі найвищу підтримку здобув би народний депутат від УКРОПу Олександр Шевченко – 37,31%. Крім того, високий результат – у секретаря Івано-Франківської міськради, представниці ВО «Свобода» Оксани Савчук (19,23%). На третьому місці – колишній міський голова, член УНП Віктор Анушкевичус (5,92%).

А якби зараз відбувалися вибори мера Івано-Франківська, лідерами стали б укропівець Олександр Шевченко та діючий міський голова Руслан Марцінків. Вони мають однаковий показник – близько 32%.

Зазначимо, що опитування відбувалося в період з 2 по 5 січня 2018 року. У ньому взяли участь 879 мешканців Івано-Франківська у віці від 18 років.

Нагадаємо, значну підтримку партія отримала на Волині, зокрема у Луцьку, де на 41 виборчому окрузі з 42 впевнену перемогу здобули представники «Українського об’єднання патріотів - УКРОП», проте написаний владою недолугий закон про місцеві вибори забрав у лучан право мати у міській раді тих представників, які мають їх найбільшу підтримку. Крім того, до Волинської обласної ради пройшли 17 представників "УКРОПу", які створили найчисельнішу фракцію. А очолив облраду «укропівець» Ігор Палиця.

Зауважимо, на місцевих виборах 2015 року загальний показник підтримки виборців політсили по Волині становив – майже 22 відсотки. І це був найвищий результат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus