USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Як часто можна їсти суші та роли*

3 Травня 2023 16:12
Суші в Івано-Франківську тримаються у топі найпопулярніших страв, які замовляють на перекус, обід, вечерю або навіть на сніданок. Але як часто можна замовляти їх, чи несуть вони користь або навпаки, шкоду організму, та які переваги вони мають?

Особливості споживання суші та ролів

Сучасні дієтологи досить позитивно відгукуються про споживання ролів. Річ у тім, що вони містять сир, овочі, рибу та морепродукти – усі ці інгредієнти є необхідними для нормального функціонування нашого організму та отримання необхідної кількості поживних інгредієнтів.

Але чи дуже калорійними є такі страви? Наприклад, у середньому сеті кількість калорій становить приблизно 500 кКал, тобто це фактично п’ята частина від усього необхідного калоражу дорослої, середньостатистичної людини. Їх вживання може замінити повноцінний обід або вечерю без будь-якої шкоди для фігури.

Особливої уваги варто дотримуватись, якщо ви на дієті. І річ навіть не у солоності соусу або солодких фруктів у начинці, а саме у білому рисі. Він є досить калорійним продуктом, особливо, якщо поєднується з цукром та соєвим соусом, у результаті чого відчувається «важкість», і якщо ви хочете зменшити кількість калорій на день – то зможете отримати неприємні відчуття у шлунку.

Якщо ви хочете зберегти власну фігуру, замовляючи суші, зверніть увагу на варіанти, які містять мінімум соусу і максимум – начинки у вигляді риби або морепродуктів. Те ж саме стосується й овочів – чим їх більше, тим краще. А от роли у клярі, так звані темпура, й запечені під сирною шапкою, краще не замовляти. Не дивлячись на те, що вони досить поживні та смачні, вони мають найбільшу кількість калорій серед усього асортименту.

Більшість інгредієнтів у складі ролів несуть користь для нашого організму. Риба надає необхідну кількість макро- та мікроелементів, жирів, а овочі – клітковини. Імбир допомагає позбутись будь-яких запальних процесів, дайкон – джерело значної кількості вітаміну С. Варто відзначити, що суші рекомендують споживати людям, які мають захворювання щитоподібної залози, оскільки рис та риба мають велику кількість йоду у своєму складі.

Замовити роли з доставкою у Івано-Франківську

Якщо ви хочете дотримуватись дієти, а ще – споживати смачну та корисну їжу – обирайте ресторан Суші-Гоу. Цей японський заклад дає можливість харчуватись правильно, а ще – різноманітно, оскільки має широке меню.

У ньому ви знайдете страви з великою кількістю видів риби, овочів, фруктів і навіть м’яса, які допоможуть створювати унікальний раціон для вас та ваших близьких.

Діють у закладі й акції, цікаві пропозиції тижня за допомогою яких можна добряче зекономити, скуштувати щось нове, чого раніше не пробували. А ще ви зможете отримувати бонусні бали на рахунок, накопичувати їх, щоб замовити великий сет або окрему, цікаву для вас, порцію ролів.

А доставка по Франківську триває усього 29 хвилин, що допоможе вам смачно їсти й не лишатись голодними!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus