USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Укрпошта припинила приймати посилки до Китаю. Уточнено

13 Лютого 2020 07:40
Укрпошта із 12 лютого зупинила отримання посилок для надсилання в Китай. Про це повідомила пресслужба українського перевізника напередодні.

«У зв’язку зі значним скороченням більшістю авіакомпаній рейсів до Китаю на невизначений термін приймання всіх видів відправлень до Китаю тимчасово призупинено. Усі відправлення, прийняті до 11 лютого, будуть доставлені, однак загальні терміни доставки поштових відправлень можуть бути змінені», – ідеться в релізі.

В «Укрпошті» зазначили, що Всесвітня організація охорони здоров’я поки не вводить жодних заборон для переміщення товарів через кордони через поширення коронавірусу 2019-nCoV.

«ВООЗ повідомляє про безпечність посилок. Люди, які отримують посилки з Китаю, не схильні до ризику зараження. Однак через значне скорочення рейсів більшістю авіакомпаній терміни транзиту пошти до України можуть бути збільшені», – підкреслюють у повідомленні.

Уперше новий тип коронавірусу, що викликає атипову пневмонію, підтвердили 31 грудня 2019 року в китайському місті Ухань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus