USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

«Укрзалізниця» запустила перше жіноче купе

12 Червня 2023 13:23
Компанія «Укрзалізниця» запустила жіночі купе. Вагон для жінок має потяг сполученням Трускавець-Дніпро.

Про це повідомив колишній робітник УЗ, блогер Олександр Рудоманов, пише ТСН.

Зазначається, що квитки доступні також у застосунку.

«Укрзалізниця» запустила жіночі купе. Поїзд 42 «Трускавець-Дніпро» на 30 червня має один жіночий вагон», – йдеться у повідомленні.
Жіноче купе поки що на цьому рейсі потяга № 42 одне. Наразі квитки доступні на 30 червня та 1 липня. Придбати їх до такого купе можна лише у мобільному застосунку «Укрзалізниці». Коштує білет до вагону № 8 678 гривень – як і у звичайному купейному.

Додамо, на сайті Кабміну 15 травня з’явилася петиція про запровадження у потягах «Укрзалізниці» окремих вагонів для жінок та чоловіків. Очільниця партії «Слуга народу» Олена Шуляк повідомила, що скерували до «УЗ» звернення з пропозицією «допомогти в законодавчому полі запустити відповідний пілотний проєкт».

Голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Лященко заявив, що компанія активно працює над питанням посиленням безпекових заходів у пасажирських поїздах, а тому розглядає можливість запровадження жіночих купе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дикий Показати IP 12 Червня 2023 13:40
Мусульманство не за горою, чекаємо на мечеті на кожному розі, благо церков понабудовували, змінять хрест на півмісяць і поїхали 5 разів лобом об землю на день.
Макс Показати IP 12 Червня 2023 15:37
Можливо просто треба тупо заборонити вживання алкоголю ?
Українка Показати IP 12 Червня 2023 15:57
Жіночі купе, це нормальна європейська практика. Жінкам набагато комфортніше і безпечніше подорожувати в таких купе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus