USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Книжка, проілюстрована дітьми, вперше - на Волині

12 Червня 2014 11:27
Унікальна дитяча книжечка "Волинський кобзарик" побачила світ на Волині. Це єдине в Україні видання, проілюстроване дитячими роботами. Про це інформує ТРК «Аверс».

«Волинський кобзарик» вийшов накладом у 6, 5 тисяч примірників у видавництві «Надстир’я» з нагоди 200-річчя Великого Кобзаря. Загальна вартість проекту - понад 160 тисяч гривень.

Директор Волинського обласного редакційно-видавничого підприємства «Надстир’я» Світлана Політило розповіла: «Виходили подібні видання до 200-річчя, але кобзарик в нас вирізняється тим, що складається з трьох частин. Перша - в яку увійшли твори Шевченка з Кобзаря, друга - волинські письменники, які присвятили свої твори Тарасу Григоровичу, третя - це ілюстрації діток, які присвячені творам Кобзаря. Це вперше за незалежну Україну в нас виходить таке дитяче видання, таким великим накладом і вперше проілюстровано дитячими роботами».

Зі слів директора, частина книжок надійде в бібліотеки, частину роздали на останній дзвоник діткам. І є ще в планах роздати на преший дзвоник першокласничкам. Щоб в рік кобзаря в кожну родину надійшов кобзарик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus