USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Уночі ДАІшники спіймали браконьєрів

23 Червня 2012 13:54
На Волині працівники ДАІ затримали браконьєрів – зупинили автомобіль, у багажнику якого виявили розчленовану тушу косулі.

Про це повідомляє прес-служба УДАІ Волині.


Про постріли в лісі міліціонерам повідомили представники лісової охорони, які натрапили на трьох браконьєрів. Але затримати зловмисників на гарячому не вдалося, тож лісівники звернулися за допомогою до працівників ДАІ.

Близько 2-ї години ночі працівники ДАІ у селі Римачі Любомльського району зупинили автомобіль «Фольксваген Гольф».

Під час розмови з водієм працівники ДАІ перевірили документи на право керування транспортним засобом. Водночас правоохоронець побачив у салоні автомобіля мисливський нарізний карабін ІЖ-18. Як виявилося згодом, зброя була належно зареєстрована, але працівники ДАІ все ж оглянули машину. У багажному відділенні вони натрапили на розчленовану тушу косулі у поліетиленових пакетах.

Надати документи на тушу дикої тварини водій не зміг, натомість запевнив, що дозвіл на відстріл у нього був. І це при тому, що полювати зараз категорично заборонено.

Водія та автомобіль затримали. Вилучену зброю передали на дослідження в НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області.

За цим фактом триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Тарас Показати IP 24 Червня 2012 00:51
ЩИРО ВДЯЧНИЙ ВСІМ ПРАЦІВНМКАМ ДАІ ЗА РЕАЛЬНО ЗРОБЛЕНУ РОБОТУ !!!!!!!
Kapitan Показати IP 24 Червня 2012 08:25
За це треба давати 10 років каторги з конфіскатом . Зараз відкупиться і знов те саме буде . Судя по стволу мисливець не простий , дозвіл на цю зброю простий смертний не отримає . Мєнтам ДАІ зачьот !!!
Cясік Показати IP 24 Червня 2012 10:29
Молодці!
Ведмед Показати IP 24 Червня 2012 13:46
Де захисники тварин? Тих нещасних косуль і так лишилося по пальцях перерахувати, а їх ще й відстрілюють всі, кому не лінь. Зате на захист бродячих шавок, які бігають табунами по вулицях - то зоофіли мітинги біля міськради влаштовують. Дана, ау? Де логіка?
Теж мисливець .. Показати IP 25 Червня 2012 09:27
Який ти "капітан", коли в зброї не розбираєшся ;) це найдешевший карабін ИЖ-18МН ... дозвіл на його зберігання і носіння може отримати кожен у встановленому законом порядку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus