USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

UPfest популяризує мистецтво

15 Серпня 2009 17:03
Аби відвідати UPfest, який триває на території табору «Сонячний» у селі Гаразджа поблизу Луцька, на Волинь приїхали понад 700 чоловік із різних куточків України. Про це 15 серпня повідомляють «Волинські Новини»
Як розповів керівник арт студії «LIME ART GROUP» Олександр Куява, головна ідея свята – популяризація різних видів мистецтв серед молоді, підвищення рівня креативності молодих людей. Наприклад, фотомистецтво, адже на території фестивалю проходять різноманітні виставки, також – виставки живопису, київського стріт-арту.
Також люди можуть ознайомитися із таеквондо, капоейро, брейк-дансом.
«Є і UP-TV. Група людей ходить і знімає на камеру все на фестивалі, потім монтує і показує це все на великій сцені – тобто дійства, які відбувалися упродовж дня, але розбавлені гумором», – розповів Олександр Куява.
На UPfest щоночі виступають діджеї. Зокрема сьогодні, 15 серпня, гратиме DJ Broflow, який приїхав із Німеччини. Він поступово розвивався і вдосконалювався в турн-таблізмі протягом 10 років. В 2005 рокі відкрив свою справжню любов - електронну музику і почав грати New Break і Big Beat. В 2006 захопився drum\'n\'bass і почав грати в клубах Німеччини, Польщі, Бельгії та Іберійського півострова.
На території табору розбиті наметові містечка. На фестиваль приїхали понад сімсот гостей, зокрема зі Львова, Закарпаття, Івано-Франківська, Дніпропетровська, Криму, навіть із Санкт-Петербурга, – розповів Олександр Куява.
Довідково:
UPfest – фестиваль музики і мистецтва, один з найбільших в Україні, програма якого обіймає концерти на чотирьох сценах, біля тридцяти майстер-класів різних напрямків, семінари, театральні постановки, перегляд кінофільмів та багато інших цікавих подій.
Фестиваль «UPfest» з самого початку є міжнародним. Запрошені гурти, викладачі семінарів та майстер-класів прибувають сюди з таких країн, як Великобританія, Польща, Швеція, США, Швейцарія, Білорусь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
KapetS Показати IP 17 Серпня 2009 09:39
Все це, звісно, чудово. Тільки не позаздриш місцевим мешканцям - організатори захопилися «популяризацією різних видів мистецтв серед молоді» і зовсім не подумали про те, куди ця молодь має ходити в туалет. ЗАГАДИЛИ ВСЕ!!! А хто прибиратиме? Ау, організатори!!!
Анонім Показати IP 18 Серпня 2009 15:08
А Хто такий Олександр Куява?
VIDIK Показати IP 19 Серпня 2009 14:15
Люди! Upfest - це впершу чергу АРТ фестиваль, і ми будемо намагатись так його розвивати!!!, Звичайно, не спорю, вхід був трішки дорогий, на на ступний рік обов’язково зменшимо. Просто хотілося побачити скільки є дійсно творчих людей, визначити цільову аудиторію і т.д. на рахунок харизматів чи протестантів то можу сказати одне, Upfest ніколи не перетворювався на затятий релігійний фест!! і в майбутньому такого не буде! Кожен має право на власне волевиявлення у всіх його проявах,звісно окрім пунктів які суперечать положенням фестивалю, це алкоголь, наркотики і т.д. Наступний рік фестиваль буде обов’язково ще з кращими хедлайнерами, фішками рекламою та організацією, Можу зазанчити ще дещо якщо б апфест був би перед Бандерштатом то було б набагото більше людей! але це не є проблема, де ви можете побачити гурт Інтохімо якго слухать 150 чоловік!???))))) Якщо в когось є якість претензії або проблеми звертайтесь в тролейбусне депо!))) якщо є якісь побажання стосовно наступного року , пишіть [email protected] З повагою, Арт - директор фестивалю Upfest Олександр Куява

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus