USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Ураган «Ханна» дістався узбережжя Техасу. Відео

26 Липня 2020 11:21
До узбережжя США протягом суботи, 25 липня, має прибути ураган «Ханна» – перший в цьогорічному атлантичному сезоні ураганів. За оцінками американських метеорологів, він найбільше зачепить штат Техас.

Про це повідомляє Національний ураганний центр у твіттері, передає 24 канал.

Швидкість вітру сягає 150 кілометрів за годину. Інформації про постраждалих наразі немає. Про це повідомляє Національний ураганний центр у твіттері.

Синоптики закликають місцевих жителів до обережності: без зайвої потреби не покидати власних домівок. Місцева влада наказала приготувати до рятувальних операцій судна, гелікоптери, човни. Напоготові і бригади медиків.

Зазначимо, що, за попередніми прогнозами, «Ханна» стане першим у 2020 році ураганом, який охопить територію штату Техас.

В результаті урагану до сильних злив особливо слід готуватись жителям південної частини штату, також негода зачепить північний схід Мексики. Ураган ослабне, коли просунеться углиб штату. Проте не виключено, що потужні дощі можуть викликати повені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus