USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Уряд ухвалив закон про забезпечення контрактників житлом

9 Серпня 2016 09:29
Кабінет Міністрів схвалив законопроект про забезпечення житлом військовослужбовців за контрактом.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні уряду в понеділо, 8 серпня, - повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Передбачається для військовослужбовців контрактної форми проходження служби, чого раніше не було, забезпечення їх житлом або в гуртожитках, або в казармах, якщо такої можливості немає - компенсація їх проживання в місті", - сказав міністр оборони Степан Полторак під час засідання уряду.

Міністр зазначив, що на контрактну службу в 2016 році вже прийшло 42 тисяч осіб. За його словами, частиною реформи армії є її професіоналізація, для чого необхідно покращувати умови служби військових-контрактників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
статист Показати IP 9 Серпня 2016 11:28
З 42 тисячі контрактників 15 тисяч жінок .А відкинути штабних ремонтних тилових медичних залишиться ще менше.Як міністру добре дивитись на армію з точки зору статистики і цифрі і вішати нам на вуха.
Офіцер запасу ЗСУ Показати IP 9 Серпня 2016 11:42
Чергове " фейкове ", популістичне рішення . Скільки на сьогоднішній день військових безквартирних , яких згідно закону держава повинна забезпечити житлом ??? Сьогодні тисячі офіцерів в Україні з вислугою більше 20 років туляться де попало , а тут вони рішили ухвалити законопроект .... Він є в Україні від початку дня незалежності - виконуйте ...!!!
педагог Показати IP 9 Серпня 2016 11:49
Як добре що йде ато можна скоротити 1500 вчителів.
Анонім Показати IP 9 Серпня 2016 13:41
На момент окупації Криму в Україні було 5 тисяч боєздатної армії. Всі інші повинні віддати свої квартири і пільги і ще компенсувати витрати держави на них. Мені нічого не давали,а в армію забрали. Хай йдуть ще ті кому подавали землю,квартири:...
анонім Показати IP 10 Серпня 2016 10:21
Правильно.За те шо сини депутатів в Ато не йдуть.нехай дадуть хлопцям житло.За те шо кидає їх держава на війну.
анонім Показати IP 10 Серпня 2016 10:23
а ті шо колись були військовими... вони працювали в мирне життя.а тим хто зараз воює в Першу чергу давати!!!. вони більш заслужили ніж ті хто цю армію обкрадав.Бо більш нічого вони там і не робили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus