USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Урочисте засідання ВР не проводили через парад, - Парубій

25 Серпня 2016 15:51
Голова Верховної Ради Андрій Парубій пояснює, що парламент не провів у середу урочисте засідання з нагоди 25-ї річниці Незалежності України, щоб сконцентрувати увагу суспільства на військовому параді. Проте відомо, що під час позачергової сесії парламентарі мали б розглянути в тому числі й питання про надання згоди на затримання й арешт підозрюваного у хабарництві судді Дніпровського районного суду Києва Миколи Чауса.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Українські новини.

Зі слів спікера, у нього була тривала розмова з президентом Петром Порошенком і керівниками фракцій щодо неурочистого засідання Ради, і вони прийшли до висновку, що головною подією у День незалежності має бути військовий парад.

"Під час війни, коли нація у війні, спільно прийшли до розуміння, що військовий парад має стати ключовим центральним заходом у цей день", - сказав він. Раніше Рада вирішила не проводити урочисте засідання в середу з нагоди 25-ї річниці незалежності України.

Фракція "Народний фронт" у Верховній Раді виступала за скликання позачергової сесії для реакції парламенту на звинувачення Росії в підготовці Україною терактів в окупованому Криму. Заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді Олексій Гончаренко допускав, що парламент розгляне питання про надання згоди на затримання й арешт підозрюваного у хабарництві судді Дніпровського районного суду Києва Миколи Чауса на позачерговій сесії 24 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 25 Серпня 2016 16:03
Яка тупа відповідь, проведіть 23-го урочисте засідання, підніміть прапор в парламенті, щоб люди бачили, що в такий день парламент з народом, це ж 25 років незалежності, чи депутати ще досі на морях пуза гріють. Іще запитання :під час якої війни, в нас що вона проголошена, чи введено військовий стан, меле шо небудь.
ага Показати IP 25 Серпня 2016 16:18
цю верховну зраду.цих дармоідів давно пора розігнати ср ..мітлою щоб і духу не лишилось.лежні....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus