USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Парубій летить до США домовлятися за зброю

15 Лютого 2015 14:17
Якщо Путін відчує слабкість України – він неодмінно піде далі та буде намагатись пробити сухопутних коридор на Крим, і щонайменше повністю окупувати територію Донецької і Луганської областей.

Тому на сьогодні Україні як ніколи потрібна високоточна оборонна зброя.

Про таке в ефірі "5 каналу" заявив перший заступник голови Верховної Ради Андрій Парубій та наголосив, що наступного тижня вирушає до США домовлятися про передачу Україні сучасної зброї.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯКУ ЗБРОЮ США ПЕРЕДАДУТЬ ДЛЯ УКРАЇНИ. ФОТО

"У нього навіть не стоїть питання про те, щоб приєднувати ці землі до Росії, стоїть питання, щоб Україна продовжувала фінансувати цю територію, щоб ця територія була визначальною у прийнятті всіх рішень, таких як щодо вступу в НАТО, щодо вступу в Євросоюз, щодо української внутрішньої політики.

Він буде використовувати ці території, щоби впливати на Україну. А якщо він відчує, що можна йти далі – немає жодних сумнівів, що буде спроба прорватись і зробити до Криму сухопутний коридор, буде спроба вийти як мінімум до кордонів Луганської і Донецької областей.

І тому для того, щоб мати гарантію, що цього не відбудеться найважливіше – це зміцнювати наші збройні сили, домагатися, щоб США дали нам високоточну сучасну зброю. Наступного тижня я їду в Сполучені Штати, щоб говорити про це дуже предметно і прицільно. І звичайно важливо, щоб цивілізований світ робив більш і більш сильнішими санкції проти Путіна, щоб знищіти фінансову імперію Путіна і змусити його зупинитись", – заявив Парубій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus