USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Уряд має вжити невідкладних заходів щодо подолання наслідків стихійного лиха на Волині, - Президент

12 Червня 2009 18:30
Уряд має вжити невідкладних заходів щодо подолання наслідків стихійного лиха на Волині. Про це йдеться у телеграмі Президента України до Прем\'єр-міністра, - інформують 12 червня «Волинські Новини».
Уряд має вжити невідкладних заходів щодо подолання наслідків стихійного лиха на Волині. Про це йдеться у телеграмі Президента України Віктора Ющенка на ім\'я Прем\'єр-міністра України Юлії Тимошенко, яку оприлюднив офіційний сайт глави держави.
«З метою подолання наслідків надзвичайної ситуації, що склалася на території Волинської області внаслідок буревію та спричинила пошкодження і руйнування приміщень, будівельних конструкцій закладів соціально-культурної сфери, житлових будинків, прошу вжити невідкладних заходів щодо подолання наслідків стихійного лиха і вирішити питання їх фінансування в установленому порядку, залучивши до цього відповідні сили та засоби Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи, за потреби інші засоби», – зазначається у телеграмі Глави держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сергей Показати IP 12 Червня 2009 21:04
О, проснувся!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus