USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Уряд підтримав волинських будівельників

13 Серпня 2009 11:05
Волинські будівельники отримають кошти в рамках Антикризової програми Уряду в галузі будівництва. Таке рішення було прийняте вчора, 12 серпня, на розширеному засіданні Кабміну, - повідомляють «Волинські Новини». 
 
Як інформує прес-служба губернатора, Кабмін розглянув клопотання голови ОДА Миколи Романюка.
 
Таким чином, волинські будівельні компанії «Завод будівельних конструкцій» та «Євробуд» завершать зведення житлових багатоквартирних будинків в рамках Антикризової програми Уряду в галузі будівництва.
 
Таке рішення було прийнято вчора на розширеному засіданні Кабміну, під час якого будівельники України презентували свої  проекти з пропозиціями щодо надання житла пільговим категоріям для фінансування за  програмою з викупу державою житла у будівельних компаній.
 
Отже, буде здано у цьому році в експлуатацію 30-квартирний будинок у Горохові, 108-квартирний – у Нововолинську  та 144-квартирний – у Ковелі.
Уже готується відповідна постанова про виділення коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Серпня 2009 23:09
у цих двох підприємств один власник - Іванішин- відомий шахрай на Волині. На ньому купа римінальних справ відкрита за розкрадання державних коштів. Зрозуміло чим займаєтьс наша облдердадміністрація - бабло косить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus