USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Уряд «проспонсорує» Локачі, бо вони дуже старі?

22 Серпня 2008 17:39
Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням від 20 серпня затвердив план заходів із підготовки та відзначення 500-річчя заснування селища міського типу Локачі. Про це 22 серпня інформують «Волинські Новини».
Відповідальним за виконання цього плану, як інформує сайт Кабінету Міністрів України, Юлія Тимошенко визначила Локачинську РДА.
У додатку до розпорядження уряду № 1100-р, з нагоди річниці волинського райцентру передбачено низку заходів та орієнтовну їхню вартість. Сюди входить проведення капітальних ремонтів місцевого меморіалу Слави, приміщення районного будинку культури та дитсадка.
Планується відремонтувати дороги по вулицях Володимирській та Жовтневій, реконструювати стадіон у селищі Локачі, збудувати спортмайданчик зі штучним покриттям біля Локачинської ЗОШ. Серед інших майбутніх заходів – облаштування ігрового майданчика у селищному парку, упорядкування братської могили жертв фашизму та встановлення пам’ятного знаку «500 років Локачам».
Фінансування вищенаведеного має забезпечити Мінрегіонбуд, Мінфін та Локачинська райдержадміністрація протягом другого півріччя цього року. Основний «тягар» ляже на плечі державного бюджету (орієнтовно 1798 тисяч гривень) та майже 120 тисяч планується виділити з місцевого бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus