USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Усі двори Луцька можна відремонтувати за два роки

2 Серпня 2017 10:10
Велика динаміка ремонту прибудинкових територій та доріг у Луцьку дозволить за два роки закрити питання із аварійними дворами в місті.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 2-го серпня.

Директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Олександр Озінович повідомив, що на сьогодні програму щодо капремонту дворів та вулиць виконали вже на 14%.

Із цього приводу член виконкому Михайло Щур поцікавився, чи встигнуть цього року завершити ремонтувати усі розпочаті об’єкти.

На це член виконкому, секретар Луцької міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт пояснив, що заплановане виконають, навіть більше.

«Ті двори, ремонт яких передбачили у плані на 2016-2017-ті роки, відеремонтують і маніпулювань жодних не буде. Також ми побачили, що є можливість додатково відремонтувати ще аварійні двори, окрім затвердженого вже переліку. Тому приводимо до ладу те, що можливо. І ми бачимо, що зараз взяли дуже високий темпи в роботі і, тримаючи такий темп, за рік-два ми знімемо проблеми з ремонтом дворів у Луцьку, адже у нас є чітке бачення вирішення цієї проблеми», - пояснив Пустовіт.

Про те, що в Луцьку ще ніколи так масово не ремонтували двори зауважив і головний комунальник Луцька Юрій Крась.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ігор Показати IP 2 Серпня 2017 10:13
Навіщо ця брехня ?! В самому центрі міста,двір будинків 13 та 15 по вул. Шопена в жахливому стані,там постійно болото та озера води стоять,а ви "за два роки".
Лучанка до Ігор Показати IP 2 Серпня 2017 10:55
Зробіть ще на мосту вул.Ковельська дороги для пішоходів,а то видно Стир
Людмила до Лучанка Показати IP 2 Серпня 2017 10:58
У дворах, де ремонт машин і шиномонтаж (наприклад хімчистка Чайка) хай підприємці кладуть асфальт,а то черга машин і кругом ями
Юлія Показати IP 24 Жовтня 2017 18:43
Зробіть ремонт вулиці Новочерчицької, 3 !!!!! Страшно дивитися як біля гарненького, нового житлового комплексу такий пошарпаний, розбитий двір.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus