USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку капітальний ремонт двору на Львівській завершили святом

21 Серпня 2019 21:46
Донедавна двір на вулиці Львівська, 63, 63а був одним із найгірших у Луцьку, а з доріг, вкритих ямами, не сходила дощова вода. А сьогодні територію двору можна віднести до кращих у місті, адже тут завершився капітальний ремонт дворових територій «під ключ».

На честь завершення всіх робіт для дорослих і дітей влаштували свято, організоване Луцькою міською радою. Участь у заході взяли перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук, заступник директора департаменту ЖКГ Микола Осіюк, депутат міської ради Юрій Безпятко.
«До капітального ремонту ми підійшли комплексно, презентувавши мешканцям проєкт реконструкції, вислухавши і врахувавши всі зауваження і пропозиції, – розповів Григорій Недопад. – Приємно чути відгуки місцевих мешканців, які відзначають високу якість ремонтних робіт. Результат дійсно радує – двір став затишним і зручним, розширено місця для паркування, викладено бруківку і заасфальтовано проїжджу частину. Доукомплектовано дитячі ігрові зони. Варто відзначити якісну роботу виконавця робіт ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс». Мешканці зауважили, що в дощову погоду не утворилось жодної калюжі, а отже й зливова каналізація облаштована вдало. Упродовж всього періоду виконання ремонтних робіт відбувалась тісна співпраця із мешканцями, враховувалися усі побажання людей, у проект вносилися поправки й уточнення. Тому і результат виправдав усі сподівання. Приємно, що й жителі будинків долучилися до облаштування території і прикрасили зелені зони чудовими клумбами, також самотужки нанесли розмітку на парковці. Хороший приклад взаємодії громади і міської ради. Продовжимо роботу у тому ж напрямку».
На даній дворовій території влаштовано 2172 м² твердого асфальтобетонного покриття та 839 м² бруківки. Також встановлено 10 нових LED-світильників. Радісним завершенням ремонту стало дитяче свято, що об′єднало жителів двох будинків, організоване управлінням соціальних служб для сім′ї, дітей та молоді. Дитячий сміх і радість заповнили територію двору, а місцеві жителі схвально висловилися про якість ремонтних робіт.
«Я з родиною проживаю у дворі цього будинку вже близько десяти років, – розповіла місцева мешканка Людмила Антонюк. – Коли поселилися, мали великі проблеми зі станом доріг. Але сьогодні в нас найкращий двір, нам дуже подобається. Дітям облаштували дитячий майданчик, висаджено сосни, ми взяли участь в нанесенні розмітки. Дійсно вдячні міській раді за співпрацю і такий гарний результат. Ми дуже задоволені. Окрема подяка – хлопцям, які працювали у бригаді «Луцькавтодору», вони не відмовляли нам ні в чому і виконували всі наші прохання».

«Ми бачимо сьогодні якісний результат співпраці, у дворі передбачено все необхідне, діти мають де розважатися, а дорослі користуються затишним двором, в якому зручно відпочивати і комфортно їздити автотранспортом, – каже Ігор Поліщук. – А сьогоднішнє надовго свято запам’ятається діткам, їх щирі емоції та радість варті докладених зусиль, і саме заради них влаштували вечір розваг, адже маємо дуже вдалий привід для свята».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 22 Серпня 2019 10:50
Дуже приємно, що Луцьк розвивається і ми дійсно бачимо взаємодію міста і громади ! Ще б самі громадяни більше до цього залучались і вчили дітей ( сміття - в смітники, нові лавочки і дитячі гойдалки не нищити, квіти - не рвати і т.д.) Культура починається з нас самих. Ще звісно дуже багато треба зробити, але і зараз не соромно показати місто гостям і самим в ньому жити!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus