USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Усім охочим покажуть магію Волинської казки

11 Червня 2013 16:46
Унікальний туристичний продукт презентують у Рожищенському районі. Так, перший туристичний маршрут «Магія Волинської казки» проляже через чотири села Рожищенського району: Переспа, Любче, Козин та Рудка-Козинська.

Відкриття туристичних маршрутів через ці населені пункти стимулюватиме притік туристів та розширить можливості для надходження додаткових інвестицій до регіону.

Організатори промотору, Асоціація підтримки та розвитку ОСББ та ОСН, діагностували стан та перспективи розвитку туризму в районі (розвиток відповідної інфраструктури та туристичних маршрутів), досліджували можливості відродження та розвитку народних ремесел. Саме на народні ремесла й місцеву автентичність зробили ставку при розробці маршрутів для туристів.

Гостям пропонують культурно-дозвіллєвий маршрут, релігійний та етнографічний маршрути.
Промотур передбачає демонстрацію елементів кожного із розроблених туристичних маршрутів (культурно-дозвіллєвий (сімейний), етнографічний та релігійний) й відкриє основні перспективи розвитку зеленого туризму й туристичної інфраструктури краю.

Програма промотору включає екскурсії до місцевих музеїв та храмів, знайомство з місцевими легендами та їх інсценізаціями, алеї народних крамничок та виставки народних умільців, майстер-класи з народними умільцями, продуктовий ярмарок сільських господинь та ще багато цікавих заходів і сюрпризів для гостей.
Презентація проекту відбудеться 18-ого червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus