USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Усього пів сотні: до Луцька приєдналися ще 25 закладів культури

26 Квітня 2021 21:08
У зв’язку з приєднанням до Луцької територіальної громади прилеглих сіл удвічі збільшилась мережа закладів культури, якими тепер має опікуватися місто.

Про це стало відомо під час бюджетної комісії Луцької міської ради 26 квітня.

Як повідомила директорка департаменту культури Тетяна Гнатів, цьогоріч завершується термін дії Програми розвитку культури Луцької міської територіальної громади.

Зі слів посадовиці, станом на сьогодні, особливу увагу слід звернути на розвиток культури сільських територій, приєднаних до обласного центру.

«Цьогоріч програма розвитку завершується і ми готуємо нову, основними завданням якої буде модернізація мережі сільських закладів культури. Збільшилась мережа закладів культури, загалом у Луцьку їх було 25, а приєдналося ще стільки ж закладів із сільських територій – загалом на балансі міста їх буде 50. Тому основним напрямком діяльності обираємо саме розвиток та модернізацію мережі сільських закладів культури, щоб вони могли надавати повний спектр послуг, які можна сьогодні розглядати у тій ситуації, що є», – каже Тетяна Гнатів.

Члени профільної комісії звіт про виконання програми розвитку культури луцької громади взяли до уваги.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що будинок культури в Заборолі планують переформувати в багатофункціональний заклад, де діти зможуть навчатися музиці, художньому мистецтву, а також займатися спортом.

Вікторія СЕМЕНЮК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus