USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Усик у фіналі WBSS: скільки отримає боксер за поєдинок

29 Січня 2018 20:02
Чемпіон світу за версією WBO у першій важкій вазі Олександр Усик лише за участь у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) отримає 2 мільйони доларів.

Про це повідомляє «Обозреватель».

Таку ж суму отримає і суперник Усика, який стане переможцем пари Мурат Гассієв (Росія) – Юнієр Дортікос (Куба). Звітне протистояння між боксерами пройде у Сочі 3 лютого.

Окрім того, переможець фінального поєдинку Всесвітньої боксерської суперсерії отримає ще «плюс» 2 мільйони доларів.

Вирішальний бій WBSS відбудеться 11 травня в мегаполісі Джидда – економічній столиці Саудівської Аравії, розташованої на березі Червоного моря, неподалік від Мекки.

Нагадаємо, український чемпіон світу за версіями WBO і WBC Олександр Усик за перемогу над Майрісом Бріедісом заробив 800 тисяч євро. Ще по 800 тисяч українець і латиш отримали тільки за участь в півфіналі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus