USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Утеплення фасаду у ПУМі, облаштування обсерваторії та нові душові: як луцькі заклади освіти готують до навчального року

30 Липня 2020 20:49
У освітніх закладах Луцька продовжуються ремонтні роботи. Сьогодні радник міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови Ірина Чебелюк та начальник управління освіти Зіновія Лещенко вкотре здійснили інспекцію ремонтів, що тривають у закладах освіти міста Луцька.

Зокрема, у дошкільному навчальному закладі №7 “Лелітка”, слідом за нещодавно проведеним ремонтом харчоблоку, відремонтували господарські приміщення, облаштували душову кімнату, оновили лакове покриття підлоги.
Масштабні ремонтні роботи проводяться також у Палаці учнівської молоді: тут було утеплено дах та замінено покрівлю, відремонтовано два навчальних кабінети, утеплено фасад у внутрішньому дворі закладу. Історичною подією для Луцька є ремонт та облаштування обсерваторії, що стане ще однією цікавинкою нашого міста.

“Обсерваторія тут не працює вже близько 30-ти років, вийшли із ладу усі механізми, немає телескопу та необхідного обладнання. На початку року ми завітали сюди та побачили її плачевний стан, а враховуючи численні звернення від дітей, що хочуть досліджувати небо, вирішили відремонтувати. На капітальний ремонт було виділено 800 тис. грн із міського бюджету, а фонд Ігоря Палиці “Тільки разом” купить два телескопи, завдяки яким тут зможуть займатися маленькі лучани”, - розповів Ігор Поліщук.
Триває також ремонт фасаду, реалізація заходів із енергозбереження, ремонт санвузлів у навчально-виховному комплексі №9.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Відверта Показати IP 31 Липня 2020 06:46
Багато зроблено. Молодці! Діти радітимуть та милує око.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus