USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Утворюються черги: на луцькому ринку торгують сурогатом на розлив. Відео

13 Липня 2021 22:11
На луцькому ринку торгують сурогатним алкоголем. Містяни розповідають, що наливайки працюють роками, а зранку за незаконним спиртним навіть утворюються черги, ідеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

«Я побачила чергу: 5-6 чоловіків і жінка. Чомусь подумала, що там продають дешеву рибу. Думаю, теж стану, побачу, що то за риба. Як підходжу ближче, дивлюся, наливають просто в чарки. Звичайно, я зробила зауваження. Як наступного разу йшла, то побачила, що чоловік приходить із пустими пляшками, а взамін отримує повні з тим спиртом», – розказала лучанка про наливайку на ринку «Лучеськ».

Додала, що від тутешнього пійла страждає не одна сім’я: «Це вже край. Вважаю, що це насилля над жінками, дітьми, батьками... І ті, хто сюди ходить, кому тут наливають, страждають тяжко, вони залишилися без роботи, хворіють… Іде деградація населення. Мій сусід прийшов з АТО, він не реабілітувався – сюди заглядає».

Журналісти зафіксували правопорушення на відео, підіславши в кіоск свого «покупця». Коли ж знімальна група увійшла всередину, поведінка продавчині кардинально змінилася – вона швидко спробувала сховати чарки. Переконує: вони з-під компоту, а в пляшках – олія. Як тільки почула, що журналісти викликають поліцію, поспіхом виштовхала знімальну камеру, зачинила контейнер і втекла.
Працівники поліції відібрали пояснення, опитали людей із сусідніх контейнерів. Усі як один кажуть, що нічого не знають, нічого не бачили. А адміністрації ринку на місці не виявили.

Слідчо-оперативна група, своєю чергою, вилучила куплений алкоголь і запевнила, що проведе експертизу.

Заяву журналістів зареєстрували в районному управлінні.

«Заяву будуть розглядати. Буде надіслана відповідь відповідно до чинного законодавства України. Будемо з’ясовувати, кому належить це приміщення, хто здійснює тут підприємницьку діяльність», – каже інспектор патрульної поліції Дмитро Хилюк.

Як інформують у муніципальній варті, контейнер, де продають сурогат, належить Малому Володимиру Васильовичу. Порушення тут фіксують систематично.

«Із початку цього року ми вже склали шість адмінпротоколів. Там є підприємець, але постійно змінюються продавці і протоколи складаються на інших людей. Дозвіл у них – на торгівлю звичайними продуктами», – зазначає заступник директора департаменту муніципальної варти Луцької міської ради Роман Кулик.

Штраф за торгівлю сурогатом становить від шести до 13 тисяч гривень.

Нагадаємо, в магазині на Північному ринку Луцька теж торгують сурогатним алкоголем. Громадські активісти зібрали докази незаконної торгівлі спиртним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
лучанин Показати IP 13 Липня 2021 23:18
на північному теж така є
Вітя Показати IP 14 Липня 2021 06:59
Яке фантастичне спостереження щодо страждання сімей... Із закриттям точки воно не припиниться.
Саша Показати IP 14 Липня 2021 07:02
Муніципальна варта складає адмінпротоколи? Хіба в неї є такі повноваження?
до Саші до Саша Показати IP 14 Липня 2021 09:46
У вас все є коментувати і підтримувати бардак в місті!!!
лучани Показати IP 14 Липня 2021 08:16
Всі сусіди промовчали... Ви сподіваєтесь на розвиток у цьому суспільстві? Село і "совок" ніколи з тих голів не вивітриться! От чому ті ринки закривати треба або переводити за місто!
Волиняка Показати IP 14 Липня 2021 10:20
То точно, у всьому винні наливайки. А магазини,супермаркети і алкомаркети не при справах. Ще треба заборонити самогон,щоб люди не деградували і тоді одразу заживем
Доброго дня51 до Волиняка Показати IP 14 Липня 2021 10:53
Ти певно там клієнт постійний? Звичайно що ці гинделики треба закривати бо людина туди ходить як робот зайде нормально а назад раком лізе. В нас на Дубнівський вже не один клієнт просто під входом дуба врізав а поліції всерівно
Валік Показати IP 14 Липня 2021 10:35
Все діло в тому що вчепилися до однієї точки на північному їх п'ять .показують одну наливайку))) Хтось їх хоче виперти з бізнесу)) закрили одну точку а чотири працює конкуренція)))так що бізнес цей буде процвітати нажаль
Ото таке Показати IP 14 Липня 2021 11:57
Юридично це називається провокацією правопорушення, а експертизу пойла не зроблять, бо вбачаються ознаки адміністративного правопорушення. Сюжет вийшов, а на виході будуть далі торгувати бо в законодавстві багато пробілів.
Правда Показати IP 14 Липня 2021 12:51
Тихій зі своєю бандою за грам амфітоміна конкурентів убирає
Мент Показати IP 14 Липня 2021 17:42
Міша тихий хоче пару рублів на наркотики йому не хватає тому і пресує))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus