USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

На Північному ринку в Луцьку торгують сурогатом. Відео

6 Липня 2021 09:13
У магазині на Північному ринку Луцька торгують сурогатним алкоголем. Громадські активісти зібрали докази незаконної торгівлі спиртним і викликали поліцію.

Як розповіли, виявили 119 літрів сумнівного алкоголю, йдеться в сюжеті телеканалу «Аверс».

«Була проведена певна робота з розвідки і того, що там дійсно продають. Є зафіксований відеоматеріал, де видно, як здійснюється купівля алкоголю. Ми нічого не придумували. Там є і вино саморобне, і коньяк, і спирт, розведений водою, і пачки безакцизних цигарок, тобто контрабанда, – зазначив координатор громадської організації Назарій Тарнавський. – Ми викликали поліцію, яка, на жаль, нічого зробити не змогла. Були написані заява та пояснення щодо цієї ситуації. Поліцейські зробили відеофіксацію правопорушення і поїхали».

Місцеві стверджують, що наливайки ніхто не контролює, тож там просто споюють людей. Подейкують, що до діяльності точок причетні правоохоронці.

Продавчиня магазину, своєю чергою, у торгівлі сурогатним алкоголем нічого поганого не бачить, мовляв, люди самі хочуть і купують.

«Ніхто не жалівся. Все було нормально… Я й сама пробувала (горілку,– ВН) – навіть краща, ніж у магазині», – переконує вона.

Тим часом журналісти виявили, що більшість снеків, виставлених на полицях крамниці, - прострочені. Термін їхньої придатності закінчився ще рік-півтора тому.

До слова, власниця місця торгівлі – Фурсова Маряна Сергіївна. Як зізналася поліції продавчиня, власниця знає, чим торгують у її магазині.

Керівник сектору дільничних офіцерів поліції Луцького районного управління поліції Роман Положевець розповів, що поліцейські склали на продавчиню адміністративний протокол, який скерують до суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
А Показати IP 6 Липня 2021 10:01
до чого тут поліція? Обіг підакцизних товарів контролює податкова, відділ спеціальний є, туди і треба звертатись. Штрафи друже великі, позбавлення ліцензії, кримінальна відповідальність, а так- багато рухів, результат один.
123 Показати IP 6 Липня 2021 10:47
магазин торгував і торгує кожний день з 7 ранку і до пізнього вечора, алканавти чергою ідуть. на прилавку стоїть одноразоавий стаканчик. зайшов алканавт налили і пішов на роботу.
Лучанка Показати IP 6 Липня 2021 11:19
Ринок Лучеськ, така сама ситуація, і всім по барабану. Де дільничий? Головне фільм про нього зняли, де ті що торгують сурогатом його вихваляють....
Дєд Показати IP 6 Липня 2021 12:50
Там на ринку мігранти нелегальні є, чому їх не помічають?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus