USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку збільшать патрулі поліції для боротьби з торгівлею сурогатом

26 Серпня 2021 11:31
В окремих мікрорайонах Луцька обіцяють збільшити кількість патрулів поліції для ефективної боротьби з незаконною торгівлею алкоголем.

Про це йшлося 26 серпня під час 17-ї сесії міської ради, на якій розглянули інформацію керівника Луцького районного управління поліції Головного управління національної поліції у Волинській області про стан законності, боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності за І півріччя 2021 року.

Депутат Тарас Шкітер поцікавився, як в місті ведеться боротьба з торгівлею сурогатним алкоголем.

«Надходить інформація, що поліція ніби закриває такі точки, але наступного дня вони знову відкриваються», – сказав він.

Керівник Луцького районного управління поліції Головного управління національної поліції у Волинській області Сергій Рудницький зазначив, що поліція кілька разів на місяць робить відпрацювання ринків, зокрема можливих точок збуту сурогатного алкоголю.

«Складаються адміністративні протоколи на винних осіб, які направляються до суду. Це стихійне явище, яке час від часу виникає і ми з ним боремося», – інформував він.

Депутат Євгеній Ткачук повідомив, що в районі ЛПЗ, у сквері «Дубки», який нещодавно реконструювали, торгівля сурогатом починається із п’яти-шести ранку.

«Дільничний робить рейди, але, на жаль, це питання не вирішується. Можливо, потрібно підсилити роботу. В мене є фотографії номерів цих автомобілів. Але один дільничний не зможе вирішити це питання».

Сергій Рудницький пообіцяв збільшити кількість патрулів у згаданому районі та взяти це питання на контроль.

Нагадаємо, в магазині на Північному ринку торгують сурогатним алкоголем. Громадські активісти зібрали докази незаконної торгівлі спиртним. Також містяни розповідають, що наливайки працюють роками, а зранку за незаконним спиртним навіть утворюються черги.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ахаз Показати IP 26 Серпня 2021 12:34
Я так зрозумів що патрулі спиваються? :)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus