USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Уже рік розшукують бійця з Волині, зв'язок з яким обірвався після Іловайська

29 Серпня 2015 09:55
Сьогодні рівно рік, як мати з Волині чекає свого сина-Героя, який зник в іловайському котлі. Усіх, хто бачив бійця 51 бригади Павла Богайчука після 29 серпня минулого року, просять писати в приват, - звертається до усіх, хто може допомогти волонтер Наталія Соколова.

"Сьогодні рівно рік, як мати чекає додому сина з ІЛОВАЙСЬКЕ котла. Ми не втрачаємо надії. Богайчук ПАВЛО ВОЛОДИМИРОВИЧ (16.06.1987- 28 років). Живе на Волині, в селі. Паша служив у 51 ОМБр, в роті зв'язківців. Останній раз подзвонив матері 28 серпня 2014 з Донецької області, повідомив, що живий. Зі слів бійців, Богайчука бачили на дорозі між Іловайськом і Старобешевим 29 серпня під час розстрілу колони, зістрибував з БМП", - йдеться у повідомленні.

ОСОБЛИВІ ПРИКМЕТИ: на правій руці над пензлем наколка група крові РВ (+3). На носі тонкий поперечний шрам. На шиї - срібний хрестик на ланцюжку. Зріст 180, розмір взуття 45, великої статури, коротка стрижка, чорне волосся.



Характер - спокійний і добрий.

"Мама Валя вже рік чекає сина... Тримається ... Готова вже до будь-якого результату... Ми намагаємося знайти ... Поки немає жодних новин. Але це вселяє надію, що Паша живий. На руках гора різних документів, знімали телесюжети, але все поки безрезультатно", - пишуть волонтери і звертаються до усіх, хто бачив Павла після 29 серпня минулого року.



"Не пишу мамин адресу і телефон, щоб уникнути шантажу. З мамою постійно на зв'язку. Все передам, - каже Наталія Соколова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мама Показати IP 29 Серпня 2015 12:46
Господи, допоможи повернути сина додому...
вдв Показати IP 29 Серпня 2015 16:42
люди дивiться правдi в очi- за краще життя треба платити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus