USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Уже почали виплачувати компенсації за збитки, завдані повінню Волинському Поліссю. ОНОВЛЕНО

30 Липня 2009 14:45
Три райони Волинської області отримали з резервного фонду Державного бюджету 9 мільйонів гривень для виплати компенсацій сім’ям, що постраждали внаслідок стихії. Щоправда, виплачувати кошти почали наразі лише у двох районах – Старовижівському і Турійському. Натомість на Ратнівщині ще триває додаткова перевірка для уникнення подвійних виплат, –повідомляють «Волинські Новини».
На оперативній нараді начальника головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Володимира Кеца обговорювались практичні дії організації виплати часткової грошової допомоги постраждалим сім’ям.
Як інформує сайт Волинської ОДА, 27 липня 2009 року кошти загальним обсягом 9 мільйонів гривень надійшли на реєстраційні рахунки районних управлінь Державного казначейства (Ратнівський район – 8, 258 мільйона гривень, Старовижівський – 605,5 тисячі гривень, Турійський – 136,5 тисячі гривень).
Натомість під час колегії головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА його начальник Володимир Кец зазначив, що кошти надійшли 28 липня. Зокрема у двох районах (Турійському і Старовижівському) кошти вже почали виплачувати, а в Ратнівському ще триває додаткова перевірка списків отримувачів задля уникнення подвійних виплат.
Довідково:
З метою забезпечення своєчасної виплати допомоги потерпілому населенню, головним управлінням праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації сформовано мережу отримувачів коштів резервного фонду Державного бюджету. З метою попередження подвійних виплат, за програмою АСОПДКОМІТЕХ проведено перевірку достовірності списків, що надані райдержадміністраціями.
Відповідальні працівники головного управління, закріплені за районами, продовжують надавати методичну і практичну допомогу спеціалістам постраждалих районів щодо виплат потерпілим. Укладання списків завершено і розпочата передача списків в райони. Станом на 28 липня списки на виплати отримали всі три райони. Виплата за списками розпочата. Встановлено термін завершення виплат – до 7 серпня 2009 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus