USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В аеропорту «Бориспіль» сталася аварія літака

9 Грудня 2018 21:33
В міжнародному аеропорту «Бориспіль» сталася аварія літака через жорстку посадку. Про це виданню Главком стало відомо зі слів пасажирів, які летіли рейсом авіакомпанії МАУ.

З їхніх слів, команда неушкодженого літака попередила про жорстку посадку іншого лайнера, мотивуючи зміну місця посадки.

«Рейс не може здійснити посадку в Борисполі і вирушає до Києва (Жуляни). У Борисполі аварія через жорстку посадку», - наводять пасажири слова командирів літака.

В результаті аварії смугу закрили для польотів. Через перевантаження інших злітно-посадкових смуг «Борисполя» частину рейсів відправляють до Харкова та Одеси.

Сайт аеропорту «Бориспіль» не має жодної інформації про подію. Сайти, що відслідковують рух лайнерів, показують зміну маршруту одного з літаків.

«Бориспіль» поки повідомив про скасування деяких рейсів.

Станом на 19:40 пасажирів з літака МАУ, який екстрено сів у Жулянах не випускають. Літак прямував із Брюсселя до «Борисполя».

Також стало відомо, що літаки на підльоті до Києва масово розвернулися.

Пасажири повідомили, що літак, який здійснив посадку у «Жулянах», кружляв перед цим над «Борисполем» годину.

Зазначимо, що на сайті аеропорту повідомляється, що у «Борисполі» о 20:03 сів літак Bravo Airways. Водночас відповідно до даних аеропорту рейс з Брюсселя також сів у «Борисполі», хоча достеменно відомо, що він сів у «Жулянах».

Станом на 20:23 пасажирів літака, що сів у «Жулянах» не випускають з нього. Вони вимагають від екіпажу випустити їх. Пасажири розцінюють це, як тримання у заручниках. Пасажири намагаються вирватися з літака.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 9 Грудня 2018 23:15
Я бачив, це Путiн

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus