USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Морили голодом й били: в Англії судили батька й мачуху, які закатували до смерті 6-річного хлопчика

3 Грудня 2021 18:36
Англійський суд виніс вирок Томасу Х’юзу і Еммі Тастін, обвинувачених у вбивстві шестирічного Артура Лабінджо-Х’юза. Рідний батько та мачуха закатували до смерті хлопчика – його не годували, не перевдягали і годинами ізолювали в окремій кімнаті, змушуючи спати просто на підлозі.

Про це пише ТСН з посиланням на Mirror.

За інформацією видання, слухання вироку відбулося у п’ятницю, 3 грудня. Емму Тастін, мачуху дитини, визнали винною у вбивстві та засудили до довічного ув’язнення. Х’юза – у ненавмисному вбивстві, він ув’язнений на 21 рік.

Під час судового процесу Емма Тастін визнала два звинувачення в жорстокості до хлопчика, включаючи вчинення трьох нападів на нього, а також те, що вона змушувала його сидіти або стояти в коридорі до 14 годин на добу.

Читати ще: Били, годували сіллю і знімали на відео: в Англії батько з мачухою до смерті закатували дитину

Під час суду з’ясувалося, що соціальні працівники бачили Артура до його смерті за два місяці. Занепокоєння висловила бабуся по батьковій лінії Джоанна Х’юз, яка звернулася до соцпрацівників, однак ті після перевірки заперечили факт катування дитини.

Учитель середньої школи сказав, що Артур був «щасливим, задоволеним, процвітаючим». На судовому засіданні спустошена мама хлопчика розповіла, що вбивство сина знищило її життя і що її серце розбите.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 3 Грудня 2021 20:58
Так цим нелюдам і треба!
Лучанка Т Показати IP 5 Грудня 2021 19:12
Своєю «демократичністю» ми розплачуємось дітськими життями. Потрібно повернути смертну кару.
Лучанка Т Показати IP 5 Грудня 2021 19:22
Досі робити вигляд, що світове суспільство здорове. У нас така ж біда. Досить прикриватись гуманністю. Така «гуманність» веде до безкінечного числа злочинів. Не хочете виховувати, віддайте в сиротинець. Ні! Потреба задоволити свої садистські наміри перевершувала. Смертна кара, ось адекватна відповідь садистам!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus