USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

В Аргентині запалили «свічку моління» пам’яті Героїв Майдану

21 Лютого 2016 11:11
Виконанням державних гімнів Аргентини та України розпочався захід із вшанування подвигу героїв Майдану в Аргентині 20 лютого 2016 року.

В центральному парку міста Буенос-Айрес «Трес-де-Фебреро» було проведено захід, присвячений вшануванню подвигу учасників Революції гідності та увічненню пам’яті Героїв Небесної Сотні. Про це йдеться на сторінці посольства України в Аргентині у Фейсбуці.

Участь у заході взяло керівництво Української центральної репрезентації в Аргентині, представники громадських, культурних, молодіжних і релігійних організацій, а також співробітники Посольства.

На початку заходу всі присутні виконали державні гімни Аргентини та України, після чого вшанували пам’ять загиблих під час Революції гідності хвилиною мовчання.

Радник Посольства Геннадій Саликін звернувся до присутніх з промовою, у якій відзначив важливість вшанування цієї дати для всього українського народу та збереження пам’яті про ті жахливі події, які мали місце в Україні два роки тому. Крім того український дипломат наголосив на вдячності нинішнього та прийдешніх поколінь українців героям, які, не вагаючись, віддали своє життя за європейське, демократичне майбутнє нашої держави.

Від імені української громади виступили виконавчий директор Аргентинсько-української торгово-промислової палати Олег Яхно, а також заступник Голови УЦР Марія Зінько.

Апостольський адміністратор єпархії Покрови Пресвятої Богородиці Української греко-католицької церкви єпископ Даниїл Козлинський та адміністратор Української автокефальної православної церкви отець Вадим Дробниця відправили поминальне богослужіння з ушанування пам’яті героїв. Під час служби всі присутні запалили символічну «свічку моління».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Лютого 2016 07:04
А чому Васі з Босіком там нема?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus