USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

В арт-галереї «Луцьк» презентували виставку малюнків дітей-переселенців

2 Червня 2022 12:10
«Світ без війни» – виставку малюнків з такою назвою 1 червня відкрили у арт-галереї «Луцьк». Усі роботи намальовані дітьми-переселенцями, які впродовж певного періоду відвідували міську художню школу та арт-терапевтичні центри.

Про це інформують на сайті міськради.

Загалом на виставці на розсуд глядачів представлено 58 малюнків від юних художників з Києва, Харкова, Сум, а також Чернігівської та Донецької областей.

Директор департаменту культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів розповіла, що відкриття виставки символічно присвятили Дню захисту дітей, адже в нашій країні вже третій місяць триває війна і саме діти першочергово заслуговують на захист та підтримку.
«Бажаю, щоб діти завжди були захищені, щасливі, а над їхніми головами було тільки чисте та мирне небо», – зазначила Тетяна Гнатів, звертаючись до юних художників та їхніх батьків.

Виставка «Світ без війни» триватиме в арт-галереї «Луцьк» впродовж місяця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus