USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

В Австралії чоловік без страховки заліз на 163-метровий хмарочос

14 Лютого 2024 23:30
Магістральний суд Мельбурна позбавив волі на сім днів громадянина Франції, який без страхувального спорядження виліз на хмарочос.

Про це повідомляє The Guardian.

Відомо, що інцидент стався 6 лютого. Тоді 30-річний Ентоні Андольфо виліз на балкон дев’ятого поверху будівлі Avani (заввишки 163 м) у Мельбурні близько 7:50 ранку і почав підйом без жодних мотузок, ременів чи іншого страхувального спорядження. Він піднявся на дах 55-поверхового будинку, де його зустріли поліція, пожежники і медики.

Андольфо вже відбув свій термін, перебуваючи під вартою у в’язниці Порт-Філліп.

Читати ще: «Людина-павук»: француз поліз на 152-метровий хмарочос, але зазнав поразки. Відео

Що ж стосується його друга – 25-річного Уго Фролінгера, який знімав 26-хвилинний підйом за допомогою дрона, то він був засуджений минулого тижня і оштрафований на $3 000 за свою роль в інциденті.

Адвокат Андольфо Майкл Хараламбус заявив суду, що його клієнт не шукає слави чи більшої кількості підписників у соціальних мережах.

Він розповів, що Андольфо, який має досвід підйому на будинки в інших країнах, зняв своє сходження на відео, щоб проаналізувати свою техніку і поділитися нею з іншими альпіністами.

Проте світовий суддя Джонатан Клештадт відкинув твердження про те, що Андольфо не шукав слави, заявивши, що 30-річний чоловік явно прагнув чогось більшого, ніж просто кайф від адреналіну.

Читати ще: 63-річний акробат першим у світі пройшов по канату над Дунаєм без страхування. Відео
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus