USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Індії помер 15-річний волинянин, який чекав пересадки серця

13 Червня 2019 15:20
Назар Балик із села В’язівне Любешівського району мав важку ваду серця. Хлопчик тривалий час жив в Індії, де йому мали зробити операцію. На жаль, Назар помер.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці Юрій Андреєв, пише Любешівська газета "Нове життя".

«Сьогодні вранці пішов із життя Назар Балик. Йому було лише 15 років. Дитина ще... Він так і не дочекався свого нового серця в далекій Індії. Вічна пам’ять. Щирі співчуття мамі та рідним.

Я ніколи не забуду як мама Назара записувала відео і просила у держави врятувати сина. А держава в особі чиновників просто «відморозилась».

І суспільство зробило вигляд, що нічого не відбувається. Деякі навіть розказували, що в Індії з пересадками органів українцям все добре і не треба панікувати.

Назар жив в Індії рік разом з мамою в очікуванні того, що для нього знайдеться серце. Не дочекався...», - йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Abrakadabra_69 Показати IP 13 Червня 2019 18:58
Чиновники просто скоти!
ан Показати IP 14 Червня 2019 10:10
вони краще бігборди по місту понаставляють аніж допоможуть. дитині. дуже шкода. співчуваю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus