USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

В Індонезії підірвали три церкви

13 Травня 2018 13:39
На індонезійському острові Ява у другому за величиною місті країни Сурабаї пролунали три вибухи. Внаслідок них загинуло щонайменше 9 осіб, ще 40 людей отримали поранення.

Усі три вибухи сталися з різницею у 10 хвилин на території трьох різних католицьких церков. Теракти здійснили під час вранішніх богослужінь.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на AFP.

Представник поліції Східної Яви Франс Барунга Мангера розповів, що перший вибух прогримів о 7:00 за місцевим часом поблизу католицької церкви Святої Марії, де загинуло 4 людини. Другий стався через декілька хвилин у протестантській церкві Джалан Діпонегоро. Там загинули двоє людей. Ще один напад було скоєно в церкві Джерея Пантекоста, де теж загинуло двоє людей.

Поки що відомо про одного смертника, який вчинив вибух. Ще одного терориста, який збирався підірвати себе біля четвертої церкви, спіймала поліція.

За попередніми даними, терористи-смертники використовували мотоцикли або автомобілі для атаки.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus