USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В іноземних спецслужб достатньо компромату на українську владу, - журналіст

24 Січня 2018 21:32
Відомий український журналіст Олександр Дубінський вважає, що у іноземних спецслужб достатньо компромату для того, аби знищити кар’єру Петра Порошенка та інших впливових українських політиків.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Чи вірите ви в те, що у спецслужб США, Німеччини, Ізраїлю та тп - немає достатнього компромату на Порошенко, Яценюка і Ко, щоб миттєво знищити їх кар'єри? Є звичайно», - йдеться у дописі.

Олександр Дубінський вважає, що цей компромат не застосовують тому, що це призведе до примусової зміни влади. А це вже, в свою чергу, призведе до «зміни політичного ладу. І, ймовірно, до плавного дрейфу в бік примирення з РФ».

На думку журналіста, така ситуація зовсім не влаштовує міжнародних партнерів України, оскільки це б стало основою для скасування санкцій.

«Саме тому замість дострокових виборів і відставки Порошенка за станом здоров'я (як Плотницького) - сплачується мільярд доларів за відставку Шокіна і видаються кредити МВФ не дивлячись на провал в реформах.

Що чудово розуміють у Порошенка і продовжують красти.

Тому що вони хоч і "сучі діти", але потрібні сучі діти», - резюмує Дубінський.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
анонім Показати IP 25 Січня 2018 16:01
коли всі на гачку то краще за верьовочку дьоргати буде))))) і танцювати під дудочку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus