USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

В Ізраїлі під час релігійного святкування загинули десятки людей

30 Квітня 2021 08:15
У розпал святкування 33 дня місяця Омер на горі Мерон в Ізраїлі сталася катастрофа. Тиснява біля одного зі спусків із трибуни призвела до загибелі десятків людей.

Про це повідомляє 24 канал.

Місцеві ЗМІ пишуть різні цифри загиблих – від 20 до 40. А поранених нарахували понад 150, причому чимало з них – у критичному стані.

Катастрофа сталася на горі Мерон в Ізраїлі під час святкування Лаг ба-Омер (33 день місяця Омер від Песаха до Шавуота). Зараз відомо про щонайменше кількадесят загиблих та понад сотню травмованих.

Спершу ізраїльські ЗМІ написали, що на горі обвалилися зведені для святкування трибуни. Згодом очевидці уточнили, що люди загинули через метушню та тисняву – адже трибуни були просто переповнені.

Наразі правоохоронці евакуйовують з гори Мерон усіх, хто ще там залишився. Добровольці та медики намагаються надати необхідну допомогу кожному, хто її потребує.

Прем’єр-міністр Біньямін Нетаньяху написав: «Важка катастрофа на горі Мерон. Ми всі молимося про зцілення поранених. Маю намір посилити там безпекові та рятувальні заходи».

«Моє серце розбите через важку катастрофу на святкуванні на Мероні. Молюся за поранених і сили рятувальників», – сказав міністр внутрішніх справ Ар’є Дері.

Президент Реувен Рівлін у твітері запевнив, що «з великим занепокоєнням стежить за повідомленнями з гори Мерон і молиться про зцілення поранених».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 30 Квітня 2021 09:15
все-таки не варто прискорювати зустріч з майбутнім
Анонім Показати IP 30 Квітня 2021 11:11
Китай нехай виплачує країнам за таку ситуацію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus