USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковель до президента звезли держслужбовців і тітушок, – Вячеслав Рубльов

18 Березня 2019 14:23
В день, коли до Ковеля мав приїхати Президент, там організували Раду регіонального розвитку, на яку привезли держслужбовців, а також так званих «тітушок» – молодиків, які виривали з рук людей плакати із незручними питаннями до гаранта.

Про це заявив депутат Волинської обласної ради, лідер фракції УКРОП у Волиньраді Вячеслав Рубльов під час прямого ефіру на ТРК «Аверс».

За словами обранця громади, аби побачити Президента та спитати його про нинішню ситуацію в державі прийшли люди, які тримали плакати із питаннями. Натомість ці плакати невідомі молодики вирвали із рук та порвали.

«Сталося те, що в демократичному суспільстві неприпустимо, – переконаний Вячеслав Рубльов. – В демократичному суспільстві проти людей, які хочуть щоб їх почули, не направляють бойові угруповання «тітушок» , на яких нападають і відтісняють від питань до гаранта».

Очільник Волинського УКРОПу додає: чоловіки, які виривали плакати в ковельчан, були спортивної статури, частина з яких була з навушниками, а отже – представниками якоїсь охоронної структури.

«Однозначно, вони не давали людям, які хочуть почути відповіді на питання про розкрадання Укроборонпрому, про корупцію, про війну не те що доступитись до гаранта, а навіть щоб він їх помітив. Це був спіч, після якого Президент поїхав і живого спілкування з ним, як з кандидатом на пост президента України не було. На жаль, влада запозичує ті ж самі силові методи боротьби з народом як і попередня, але ми пам’ятаємо до яких трагічних наслідків це призвело», – зазначив укропівець.

Та додав: перед зустріччю із Президентом в Ковелі організували також ще й Раду регіонального розвитку, на яку в робочий день привезли державних службовців з облдержадміністрації та районних адміністрацій.

«І чим вони цілий день займалися за наші податки? А це все витрати: це заробітні плати, це бензин, це все за наші кошти. Ми вже не говоримо про ті всі охоронні структури, які були задіяні цілий день для охорони Президента, який, було незрозуміло, приїде чи не приїде. Але Президент навіть не поспілкувався з людьми, які його чекали цілий день», – підкреслив Вячеслав Рубльов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Навуходоносор Показати IP 18 Березня 2019 15:39
Не упрекайте равноапостольного в том, что он не общается с людьми. Ему сказать нечего!!!!
Анатолій шар Показати IP 18 Березня 2019 17:53
Звозили не лише державних службовців, а і бюджетників - з Шацька були фельдшери, санітарки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus