USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Дитячі і спортивні майданчики не в пріоритеті для київських чиновників, – Вячеслав Рубльов

11 Червня 2020 22:02
Проєкти регіону, які фінансуватимуться з субвенції на соціально-економічний розвиток (так званий соцеконом), що стосуються створення інфраструктури для дітей та молоді не в сфері інтересів столичних чиновників.

Про це заявив народний депутат України Вячеслав Рубльов під час ефіру на телеканалі «Аверс», інформує пресслужба нардепа.

Народний депутат зазначив, що в Кабінеті Міністрів наголошує на важливості дотацій для соціально-економічного розвитку районів 20 округу та зазначає, що облаштування спортивних та дитячих майданчиків чиновники не хочуть включати до проектів Фонду соціально-економічного розвитку.

«Під час візитів в райони округу, люди питають не тільки про законотворчу діяльність народного депутата, а й про те, що він зробив для округу. На жаль, дитячі і спортивні майданчики, які так потрібні для мешканців округу, не в пріоритеті для тих, хто сидить у високих кабінетах. Тому, щодо робіт, які будуть спрямовані на створення інфраструктури для молоді та дітей ми будемо звертатися до Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», – зазначив Вячеслав Рубльов.

Народний депутат нагадав, що свого часу Волинська обласна рада багато брала зобов’язань, які стосувалися охорони здоров’я, освіти і за останні 4 роки було дуже багато зроблено.

«Ставши депутатом Верховної Ради, я вважав за свій обов’язок зробити усе, щоб державний бюджет долучався до співфінансування важливих для волинян проектів разом з місцевими бюджетами. Наразі я це й відстоюю, бо є членом депутатської комісії при Кабінеті Міністрів України, яка займається проектами соцеконому. Я розумію запити суспільства і, сподіваюсь, що найближчим часом на 20 округ надійдуть кошти на проекти соцеконому», – додав народний депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сусід Показати IP 11 Червня 2020 22:22
А чому проєкти. а не проекти?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus