USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

В Крим не пускають автомобілі з українськими номерами

5 Квітня 2016 23:00
Власників автотранспорту в анексованому Криму змушують перереєстровувати його в РФ.

Про це йдеться у публікації ТСН.ua.

Окупаційний режим у Криму заблокував повернення на півострів автомобілів, які мають номерні знаки української реєстрації. Про це повідомив речник Державної прикордонної служби Олег Слободян.

«Так звані правоохоронці країни-окупанта на адмінмежі з ТОТ Криму ввели нові правила. Відтепер на материкову Україну вони не пропускають автомобілі на кримських українських номерах під керуванням громадян України, що зареєстровані в Криму", - розповів прес-секретар.

"Більше того, вони і не дозволяють громадянам України, що зареєстровані в Криму, заїжджати на тимчасово окуповану територію на автомобілях на кримських номерах, мотивуючи це тим, що "у них був час перереєструватися". Така ж ситуація і з автомобілями на кримських номерах під керуванням громадянами України, що зареєстровані в інших регіонах", - повідомив він.



Слободян додав, що дії окупантів непослідовні та нелогічні.

"Тут діє якесь вибіркове право, тому що одні автомобілі таки проїжджають на територію Криму, інші - ні, а є й такі водії, яких окупанти змушують оформляти т.з. тимчасовий ввіз, як при перетині кордону", - пояснив представник прикордонної служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ааааа Показати IP 6 Квітня 2016 00:03
Тож хотіли Расію вот і майте
Анонім до Ааааа Показати IP 6 Квітня 2016 11:53
так виходить, що далеко не всі хотіли, а як добре подумали, то мало хто й хотів. купка крикунів проплачених
123 Показати IP 6 Квітня 2016 08:02
порядок...
Галина Показати IP 6 Квітня 2016 09:51
Цирк, як кримчани різко змінилися, правду кажуть, що людині потрібно "Пряник і батіг", як при Україні, бастували, страйкували, під Верховною радою бастували -лежачи, а тепер що ж , сидять як миша під віником. Дійсно, що хотіли те й маєте, щкода Українців і Татар.
Анонім Показати IP 6 Квітня 2016 11:54
як відповідний захід - заборонити взагалі з кацапськими номерами їздити в Україні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus