USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучанам пояснили, яким чином Україна поверне Крим

17 Жовтня 2014 10:00
Анексія Криму – міна сповільненої дії для Росії, - вважає провідник Правого сектора Дмитро Ярош.

Про це йшлося під час прес-конференції лідера Правого сектора Дмитра Яроша 16 жовтня у Луцьку.

Питання повернення Криму він назвав комплексним питанням, на яке потрібно буде витратити не один рік. Потужним державницьким фактором в анексованому Росією Криму він назвав кримських татар, проти яких зараз відбуваються репресії. На думку Дмитра Яроша, спецслужби України повинні максимально попрацювати над підготовкою боєздатних підрозділів, які могли б там, на території Криму, «в час Ч» підняти повстання. Також важливими він назвав дипломатичні заходи, подання в міжнародні суди. Оскільки російська економіка – сировинна та тримається завдяки високим цінам на нафту та газ, важливу роль відіграє розширення санкцій проти Росії. Наразі дуже добре те, що ціни на нафту падають щодня.



«Анексією Криму Росія заклала міну сповільненої дії під свою імперію. І згадаєте моє слово про те, що ця імперія ще років десять, а може й менше – і розвалиться на шматки. Крим буде невід’ємною частиною української держави», - підсумував Дмитро Ярош.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
ярик Показати IP 17 Жовтня 2014 10:11
а яким чином повернуть ціни які були хоча б -на ліки продукти комунальні послуги бензин і так далі. Чи це вже нікому не треба а тульки на майдані "розпинались " що яка погана влада а ми зробимо краще. всі ви однакові за кого не голосуй
глотка до ярик Показати IP 17 Жовтня 2014 10:16
Хочеш КОМУНІЗМУ - їдь в РАСЄЮ. Там тобі "будуть" радянські розцінки.
Лучанин до глотка Показати IP 17 Жовтня 2014 11:25
А ви хочете івропейського життя по-українськи: дорогі послуги, нікчемні зарплати,,,
Анонім до глотка Показати IP 17 Жовтня 2014 12:43
Що кримчани і зробили - поїхали у Росію та ще й не самі, а з територією. А разом із ними ще 2/3 українських солдатів, які теж "повелися " на радянські розцінки.
я Показати IP 17 Жовтня 2014 10:33
Але кримчанам, як і мешканцям сходу чи південного сходу в більшості все рівно хто буде - лишень їм було б комфортно.
Анонім до я Показати IP 17 Жовтня 2014 10:47
Оце і є ті, про яких кажуть - БОЛОТО.
Лучанин до Анонім Показати IP 17 Жовтня 2014 11:28
Болото - це коли людина якій не однаково де бути, починає руйнувати все підряд, щоб бути там, де їй хочеться. От і зараз: псевдопатріоти і псевдодемократи чомусь вважають, що тільки європейський курс - це добре і зруйнували стостунки з Росією і ще сотні людей в землю загнали.
Света до Лучанин Показати IP 17 Жовтня 2014 12:03
Так одно дело говорить, что в европу, а другое делать что то. А обещаниями народ сыт по горло.
Корінний лучанин до Лучанин Показати IP 17 Жовтня 2014 12:04
ВИ самі зрозуміли, що написали? Ви краще проанілізуйте стосунки із РАССЄЄЮ, та прочитайте історію УКРАЇНИ! Завжди було зверхнє ставлення Рассєї до України. Що це за стосунки із Росією, що Україна це провокувала? Та врешті-решт поважайте себе, свою націю, свою Україну, якщо вона вам дорога. Європейські цінності нам ближчі аніж рассєйські, і росіянам, які є громадянами України буде комфортно в Україні.
Корінний лучанин до я Показати IP 17 Жовтня 2014 11:48
ЦЕ ІЛЮЗІЯ КОМФОРТУ!!! Якщо говорите, що всеодно хто буде, то це вже некомфорт.
Хлоп до Корінний лучанин Показати IP 17 Жовтня 2014 11:53
Це вірно. Але чи буде комфорт тоді, коли половині населення комфортно, а іншій при цьому відверто некомфортно, без ілюзій? Чи намагатися все ж таки добиватися консенсусу між половинами?
Корінний лучанин до Хлоп Показати IP 17 Жовтня 2014 14:48
Я за те, щоб було КОМФОРТНО всім в УКРАЇНІ!!! Я ніколи не ділив УКРАЇНУ на частини. Та з рештою, я так думаю, що кожна освічена людина - громадянин УКРАЇНИ виступає за цілісність та незалежність УКРАЇНИ!!! Місця під сонцем в УКРАЇНІ всім вистачить і росіянам і євреям і татарам і інш. національностям!!! Те, що відбувається зараз в УКРАЇНІ - це вина влади попередньої та і нинішня робить помилки. УКРАЇНА потребує очищення влади, не корумпованої. Це питання уже стоїть 23 роки!
гiсть Показати IP 17 Жовтня 2014 12:40
Кримські татари конфліктувати з владою не будуть.Земельна амністія,державна мова,великі гроші,яких татари ніколи вд Украіни не бачили.Якщо хтось мріє підпалити Крим,то начувайтеся.Ніхто панькатися з бойовиками не буде.Самі кримчани з Росією назавжди!
укроп до гiсть Показати IP 17 Жовтня 2014 13:33
Ти кого за кримчан вважаєш,
гiсть Показати IP 17 Жовтня 2014 16:27
Тi,хто любить мир i Крим,працюэ заради миру ,поважаэ нацii,а не пiдбурюэ iх.
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2014 21:59
То все так. Ми жиємо, а москалі вже виживають, скоро будуть просити, аби дали їм вдоволь поїсти сала. Та ми не дамо, бо вже й самі не матимо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus