USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Лісабоні інспектори міграційної служби вбили українця

30 Березня 2020 17:55
У Португалії інспекторам міграційної служби загрожує до 25 років позбавлення волі за вбивство громадянина України.

Як повідомив у Facebook глава Спілки українців у Португалії Павло Садоха, інцидент стався 11 березня в аеропорту Лісабону.

Українець прибув до Португалії у пошуках праці, однак там йому з незрозумілих причин було відмовлено у в’їзді. Після вимог чоловіка пояснити ситуацію йому надягнули наручники і застосували фізичну силу. Тоді потерпілого залишили закованим одного в кімнаті, де з ним стався смертельний приступ епілепсії.

Як зазначає Садоха, минулого тижня до нього звернувся знайомий загиблого, і питав, яким чином можна відправити тіло в Україну.

«На той час, він не знав, що смерть наступила в результаті агресії з боку працівників міграційної служби (його версія була – серцевий напад). Тобто виглядає так, що працівники служби міграці не тільки вчинили вбивство, але й хотіли це приховати», – повідомив українець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
дідо Показати IP 30 Березня 2020 18:01
Затримали за нелегальний перетин кордону та силовий опір правоохоронцям. Помер у кайданках в камері, бо мав припадок епілепсії.
!"№ до дідо Показати IP 30 Березня 2020 18:33
Якщо не балабол, то докажи нелегальний перетин кордону!
скептик до дідо Показати IP 30 Березня 2020 22:55
якщо він прилетів і його перевіряли працівники міграційної служби, то границю він ще не перетнув, тобто про нелегальний перетин не може бути мови. відмова у вїзді може бути оскаржена, але це у пристойній країні, а не в країні пастухів . для оскарження треба знати мотиви відмови у вїзді, чого він і добивався і чого йому скоріш за все не повідомляли.
дідо Показати IP 30 Березня 2020 20:03
Na mesma nota pode ler-se que “os detidos integram os quadros daquele Serviço e a investigação apurou que serão os presumíveis responsáveis pela morte de um homem de nacionalidade ucraniana, de 40 anos, que tentara entrar, ilegalmente, por via aérea, em território nacional, no pretérito dia 10 de março”
скептик до дідо Показати IP 30 Березня 2020 22:58
trepologia às vezes se parece com a verdade
Народна прокуратура Показати IP 30 Березня 2020 20:57
Звик бути бидлом по відношенню до українських правоохоронців, то думав, що і європейські такі ж імпотентні, але справедливість існує... Приперся у чужу країну і за звичкою почав парва качати
скептик до Народна прокуратура Показати IP 30 Березня 2020 22:59
це УРКАїнські лівоохоронці всіх вважають за бидло. у пристойних країнах поважають права людини
До скептик Показати IP 30 Березня 2020 23:16
У якій країні поліцію можна вбивати , як у нас на майдані?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus