USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Як Луцьк готуватимуть до Великодніх свят

3 Квітня 2017 22:05
Виконувач обов’язків міського голови Ігор Поліщук провів нараду з питань підготовки міста до Великодніх свят, прибирання після зими, ремонту прибудинкових територій та дворів, дотримання правил благоустрою у Луцьку.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

У нараді взяли участь заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, керівники ЖКП та інших комунальних підприємств, які забезпечують благоустрій у місті.

Перш за все, Ігор Поліщук подякував усім лучанам, керівникам підприємств, установ, організацій, які взяли участь у толоці цієї суботи. Щоправда, парк 900-річчя Луцька уже засмічено після прибирання. Тож, принагідно, Ігор Поліщук звернувся до лучан з проханням шанувати працю інших, по можливості прибирати за собою, не смітити там, де нещодавно було прибрано. Акцентував, що заходи з благоустрою будуть продовжуватися.

До міської ради звернулися прихожани протестантських церков з пропозицією прибрати 8 локацій 8 квітня та 6 локацій 12 квітня. А Луцьку міську раду вони просять допомогти вивезти сміття. За допомогою цієї громади та за підтримки громадських організацій можна буде зробити прибирання так званих “сірих зон”, територій, які рідко прибираються, зокрема, поблизу мостів та інших ділянок.

Потім він детальніше зупинився на завданнях, які потрібно виконати першочергово. Йшлося про 20 прибудинкових територій, ремонт яких потрібно пришвидшити, адже його розпочато ще у минулому році.
Ігор Поліщук подякував депутатам, які на сесії міської ради доповнили перелік об'єктів для капітального ремонту. До цього переліку було включено вулиці Набережна, Окружна, Василя Мойсея, Ковельська, Шухевича, Паркова, Івана Франка та інші. На найближчій позачерговій сесії міської ради буде розглянутий проект рішення щодо виділення близько 16 млн грн вільних залишків на ремонт цих доріг. Також розповів, що цими вихідними він особисто інспектував вулиці, які перебувають у критичному стані, уже потребують ямкового, а згодом і капітального ремонту.

Ігор Полішук дав відповідні доручення присутнім на нараді керівникам забезпечити санітарне очищення загальноміських територій, проведення комплексу робіт з впорядкування зелених насаджень, сприяти виконанню інших заходів з благоустрою. Також доручив керівникам ЛСКАП “Луцькспецкомунтранс” та Луцького спеціалізованого комбінату комунально-побутового обслуговування активізувати вивезення сміття, у передсвяткові дні - прибирання.

Ще Ігор Поліщук вибачився перед жителями вулиць, які досі не розчищені після зимового посипання. Цієї зими на вулиці міста було висипано 6 тисяч тонн піщано-соляної та щебенево-соляної суміші, тоді як у 2015 році - 1,2 тис. тонн. Тож на розчищення доріг потрібно більше ресурсів.

Директор комунального підприємства „Парки та сквери м. Луцька” поінформував про заходи з озеленення і просив керівника муніципальної поліції забезпечити охорону висаджених квітів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жителі Показати IP 4 Квітня 2017 00:35
Була пропозиція що б звернули увагу на вул Гулака Артамовського, що мііж 15 і19 будинками. Тут вулиця не обладнана стонками для машин, які привозять вагітних жінок у поліклініку і пологовий будинок. Машини ставлять на дорзі чим створюють занятість полоси проїзду . Діе практично одна полоса руху. Машини ставлять на газони,чим порушують правила стоянки машин. Машини не пускаються на теріторію поліклініки і обласної лікарні. Створюються затори і безлад у русі. Керівництво чиі поліклініки. чи пологового будинку виставили на дорогу бордюри. чим ще сильніше звузили дорогу. А рух мшин тут зараз активізувався у звязку із застройкою військового містечка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus