USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

В напруженому матчі на виїзді «Старий Луцьк» здолав одеську «БІПу»

6 Лютого 2021 21:43
Маючи впевнену перевагу, яка інколи сягала 16 очок, «Старий Луцьк» провалив останні хвилини третьої чверті, дозволивши одеській «БІПі» скоротити відставання до трьох очок. В останній чверті команди йшли нога в ногу (23:23), однак фінальний рахунок зустрічі – 82:85 на користь лучан.

Матч Вищої ліги чемпіонату України з баскетболу відбувся 6 лютого в Одесі.

Перші очки у матчі закинули одесити, проте невдовзі завдяки трьохочковому Швагринського та двом балам від Тютюнника «Старий Луцьк» відірвався на +7. Тренер господарів одразу ж взяв тайм-аут, після якого «БІПа» трішки скоротила відставання. За чотири хвилини до кінця чверті команди обмінялися «трьохами» – у лучан забивав Унгурян. Після цього «Старий Луцьк» почав творити щось неймовірне: тричі поспіль «трьохи» забивав Юрченко, також з-за дуги закидав Федчук. Перша чверть закінчилася з рахунком 22:30.

За п’ять хвилин другої чверті лучани наростили свою перевагу до +14 – посприяв другий у матчі трьохочковий Федчука. Інколи перевага гостей сягала 16 очок, проте на велику перерву команди пішли за рахунку 36:47 на користь «Старого Луцька».

По перерві господарі одразу ж закинули «трьоху». Але далі лучани були влучнішими за суперників, наростивши перевагу до +16 – ефектний данк забив Юрченко, а після цього черговий дальній кидок влучив Федчук. Проте останні три хвилини чверті лучани провалили, дозволивши скоротити відставання до трьох очок перед фінальною десятихвилинкою – 59:62.

Остання чверть обіцяла бути напруженою. На стартових секундах десятихвилинки ендван забив Юрченко, однак одесити відповіли дальнім Ревзіна. Команди продовжували йти нога в ногу – невдовзі господарі скоротили відставання до одного очка, але «Старий Луцьк» знову відірвався на +5 за чотири хвилини до сирени. Менш ніж за хвилину до кінця одесити знову скоротили відставання до одного очка. Однак «Старий Луцьк» все ж зумів здобути перемогу – 82:85.

Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Владислав Унгурян, в активі якого 27 очок, також дабл-даблом відзначився Сергій Юрченко (20 очок, 10 підбирань). Завтра об 11.00 команди зіграють другий матч спарки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus