USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

В ОДА не хочуть прощатися із директором психоневрологічного інтернату

6 Травня 2014 18:47
Вдячні працівники та пацієнти просять продовжити на два роки контракт із директором Берестечківського психоневрологічного інтернату Світланою Приходько.

Про це під час прийому громадян у голови Волинської ОДА Григорія Пустовіта повідомила начальник департаменту праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Волинської ОДА Світлана Мишковець.

Нагадаємо, 10 квітня цього року, члени постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я людини уже підтримали власними голосами прожовження контракту із пані Приходько.

Однак, менш, ніж через три тижні, посадовці засумнівались у тому, чи достойна Світлана Приходько очолити Берестечківський психоневрологічний інтернат знову. Так, 25 квітня, під час першого пленарного засідання 25 чергової сесії облради, голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовітзняв питання про продовження контракту із Світланою Приходько з порядку денного через «нові факти» з приводу її кандидатури.Що це за факти – він повідомити відмовився.

Утім, Світлана Мишковець продовжує переконувати посадовців, що окрім того, що очільниця медустанови ідеально справляється із поставленими перед нею обов’язками, вона ще й «справжня господиня», адже вкладає додаткові фінансові ресурси у аграрну промисловість закладу.

До слова, усі пацієнти інтернату можуть вибрати собі «справу до душі» – малювання або рукоділля.

«Не зважаючи на пенсійний вік, Світлана Приходько чудово виконує таку важку роботу. А це не кожному під силу, працювати із душевнохворими людьми», - зауважила Світлана Мишковець.

Однак під час свого візиту із групою підтримки у кабінеті очільника ОДА, вона відмовила представникам ЗМІ бути присутніми під час перемовин.

Варто зазначити, що договір із «директрисою-відмінницею» планують продовжити на два роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
невеселий лікар Показати IP 6 Травня 2014 22:20
Ці заяви - привід прокурору виїхати на місце і вияснити - чи не було тиску на "активістів". Так збирали підписи "всі свідомі медики " за Клімчука, в обласній за Сидора іт.д. Брехня ці "ініціативні" групи , головні лікарі за горло своїх підлеглих тримають - це дійсний факт!
небайдужа Показати IP 6 Травня 2014 22:23
Шикарно живе Свєта за рахунок душевнохворих багато років поспіль,купуючи квартири ,машини своїй доньці пора прокуратурі перевіркою зайнятись
небайдужій Показати IP 7 Травня 2014 09:20
Якщо Ви з Берестечка - то повинні знати і бачити, який там розвели срач, місто занепадає, розвалили все, що могли. Розвалили цегельний завод, колгоспи, завод продтоварів, хлібопекарню, кондитерський цех, практично розвалили лікарню, сільпо, ліквідували будинок побуту і комунгосп, у пів-навантаження працює школа, ледве животіє ПТУ. Більш-менш нормально працює будинок для престарілих - щось добудовують, ведуть підсобне господарство. Не здогадуєтесь чому? Можливо, регіонали чи правосєки допомогли, можливо транш від ЄС надійшов чи дядя Сем допоміг? Чи все-таки, тому, що керівник на місці і з мізками в голові? Директор, звичайно, не ідеальна людина, але ж усім добрий не будеш. Влада Берестечка (якщо така все-таки є у місті, в чому сумніваюся) повинна щее подякувати її за те, що не знищили, не прихватизували, а зберегли і примножили.
Небайдужому Показати IP 7 Травня 2014 10:30
Це не її заслуга, бо інтернати на обласному забезпеченні і гроші йшли з обласного бюджету. А за гроші любий зробить, а ще як добре жити з обласним начальством і знати табличку ділення - то й поготів. А підсобне господарство всі тримають. Інтернат- це золоте дно і через те така боротьба іде. А занепадає місто, бо в районі не було господаря, а Жанка, яка тільки займалася сплєтнями і переслідуванням інакомислячих, а не працювала на відновлення виробництва. Де баби при владі, там тільки одні сплєтні. Хай приходять і працюють молоді кадри.
небайдужій Показати IP 7 Травня 2014 17:51
В місті господаря не було і немає. Коли була головою міськради Сікорська (до речі. теж жінка) хоч щось робилося для міста. А зараз? Містечко перетворюється у гниле болото.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus