USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В одному з районів Волині ремонтуватимуть дороги за понад 3,6 млн

20 Серпня 2019 10:20
Послуги з поточного дрібного ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення Локачинського району коштуватимуть до 3,675 мільйона гривень.

Замовником робіт виступає департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської ОДА. Тендерні пропозиції приймають до 1 вересня, аукціон розпочнуть 2 вересня. Строк виконання робіт – до кінця року.

Відповідно до технічного завдання, виконають профілювання щебеневих доріг автогрейдером на ділянці завдовжки 46,5 кілометра, планування узбіч автогрейдером середнього типу, улаштування вирівнювальних шарів із щебенево-піщаної суміші автогрейдером, ліквідацію вибоїн асфальтобетонного покриття, влаштування вирівнюючого шару із пористої асфальтобетонної суміші асфальтоукладачем Svedala Demag DF-145C, ущільнення асфальтобетонного шару котками дорожніми самохідними вібраційними гладковальцевими масою 8 та 13 тонн, ущільнення асфальтобетонного шару котком дорожнім самохідним на пневмоколісному ходу STA VP 2400 масою 24 тонни та котком дорожнім самохідним вібраційним комбінованої дії Hamm HD 110K масою 9,3 тонни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Локачанка Показати IP 20 Серпня 2019 11:19
"з поточного дрібного ремонту" - та на цій так званій "дорозі" - яма на ямі, там КАПІТАЛЬНИЙ ремонт потрібно робити, а не ПОТОЧНИЙ ДРІБНИЙ. 2 млн грн зариють у землю, через рік такий самий стан буде. Це і називається ремонт доріг по-українськи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus