USD 40.80 41.20
  • USD 40.80 41.20
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.22 10.48

В «Охматдиті» завідувачка і медсестри привласнили ліків на 8 млн

26 Березня 2018 13:36
Київська місцева прокуратура №10 оголосила про підозру сімом працівникам Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" за фактами привласнення лікарських засобів в особливо великих розмірах, передає ТСН з посиланням на прес-службу прокуратури міста Києва.

"Завідувач аптечним складом НДСЛ шляхом зловживання своїм службовим становищем у період з 2012 до 2015 року привласнювала лікарські засоби під приводом видачі їх для відділення лікарні на загальну суму близько 3 млн грн", - розповіли слідчі.

До того ж з’ясувалося, що 6 старших медичних сестер відділень "Охматдиту", які, будучи матеріально відповідальними особами та наділеними повноваженнями щодо можливості отримання, зберігання та контролю препаратів, обернули на власну користь лікарські засоби на загальну суму близько 5 млн грн.

Наразі усім повідомлено про підозру у привласненні майна, завскладу відправили під домашній арешт, питання про обрання старшим медсестрам запобіжних заходів вирішується, досудове слідство триває.

Нагадаємо, минулого року в "Охматдиті" зіпсувались ліки на мільйон гривень, і їх довелося списати. Медикаменти придбали за бюджетні кошти в рамках міжнародних закупівель, однак через затримки із постачанням препаратів до дитячої лікарні використати встигли лише половину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 26 Березня 2018 13:44
8 млн. то вам не шутка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus