USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В Олиці горів 2-поверховий цегляний будинок

10 Серпня 2017 10:11
Вогонь пошкодив 2-поверховий будинок у селі Олика Ківерцівського р-ну та знищив підсобне приміщення. Пожежа трапилася цієї ночі о 00:12.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила начальник відділу агітаціійно-пропагандистської роботи ДСНС у Волинській області Ірина Варварук.

Зокрема, з її слів, згоріло підсобне приміщення та пошкоджено вогнем 50 м. кв. даху та стін 2-поверхового цегляного будинку.

"Вогнем пошкоджено будинок ТОВ «Побутовик». Знищено підсобне приміщення, ушкоджено стіни, дах. На місце події прибули 3 авто з рятувальниками", - прокоментувала Ірина Варварук.

На щастя, постраждалих немає. Причина загорання, з її слів – короткочасне замикання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus