USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В ООН назвали загальну суму хабарів у світі

10 Грудня 2017 07:00
Щорічний обсяг хабарів в світі оцінюється в один трильйон доларів. При цьому світова економіка втрачає ще 2,6 трильйона доларів в зв'язку з корупційною діяльністю.

Про це повідомляє прес-центр Організації Об'єднаних Націй.

За даними Програм розвитку ООН (ПРООН), в країнах, що розвиваються втрати, пов'язані з корупцією, перевищують обсяги офіційної допомоги на цілі розвитку в 10 разів.

За даними організації «Transparency International», Росія, Україна і Казахстан за індексом корупції займають 131 місце в світі. Цього року Управління ООН з наркотиків і злочинності і ПРООН розробили спільну кампанію, мета якої - зрозуміти, як корупція впливає на освіту, охорону здоров'я, правосуддя і демократію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus