USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

В ООН створили фонд гуманітарної допомоги Україні

13 Лютого 2019 08:43
В ООН створили об’єднаний фонд гуманітарної допомоги Україні і закликали донорів долучитися до нього, щоб допомогти жителям Донбасу, які страждають від війни.

Про це на спеціальному засіданні ООН щодо Плану гуманітарної допомоги на сході України на 2019 рік заявила помічниця генерального секретаря ООН з гуманітарних питань Урсула Мюллер, повідомляє Українська правда.

«Я рада оголосити про створення Об’єднаного фонду гуманітарної допомоги Україні і закликаю донорів долучатися до нього», – заявила Мюллер.

Вона додала, що декілька країн вже переказали гроші у фонд. На її думку, засідання ООН за 12 лютого щодо Плану гуманітарної допомоги в Україні на 2019 рік дозволить привернути увагу до страждань українців внаслідок військового конфлікту, що продовжується.

«Сьогоднішня дискусія дає нам змогу ще раз звернути увагу на гуманітарні наслідки конфлікту. Поки політичні дискусії продовжуються, ми не мусимо забувати людське обличчя цієї кризи і її вплив на цивільне населення, звичайних людей, які стикаються з її наслідками щодня», – зазначила Мюллер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 13 Лютого 2019 08:57
Вони би краще війну закінчили, але ім це не вигідно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus