USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

В оселі самотньої пенсіонерки у Луцьку замінили вікна

29 Січня 2019 17:38
Самотня пенсіонерка Євгенія Корніївна проживала у Луцьку, не маючи навіть вбиральні, а старі дерев’яні вікна зовсім не зберігали тепла в маленькій хатині, від чого жіночка постійно замерзала. Із проханням про допомогу вона звернулася до радника Луцького міського голови Ігоря Поліщука. Разом із першим заступником Луцького міського голови Григорієм Недопадом посадовці відвідали жінку ще наприкінці літа й пообіцяли допомогти. А сьогодні зустрілися з пенсіонеркою, щоб оцінити результати роботи і обговорити подальші плани з облаштування її житла.

«В жахливих умовах, без елементарних зручностей проживала ця жіночка, яка в минулому близько 40 років віддала праці на Луцькому підприємстві електротранспорту та виховала не одне покоління водіїв, – зауважив Григорій Недопад. – Разом із Ігорем Поліщуком вирішили допомогти Євгенії Корніївні, в якої, на жаль, немає рідних людей. В її частині будинку було встановлено металопластикові вікна замість старих дерев’яних, які зовсім не зберігали тепла. Також здійснено роботи по укріпленню фасаду, встановлено інші необхідні зручності. Загалом вирішили провідати її, бо такі люди дуже потребують підтримки суспільства».


«Близько півроку тому Євгенія Корніївна прийшла до мене на прийом, її привели небайдужі люди, тому що жінка майже не бачить, – розповів Ігор Поліщук. – Одне око у неї взагалі не бачить, інше – лише на 30%. Євгенія Корніївна в минулому навчала водіїв на підприємстві ЛПЕ. Ми знайшли можливість допомогти їй, а також вирішили й просто привітати її зі святами, приділити таку необхідну для неї увагу, а також запланували подальші роботи. Плануємо здійснити внутрішні ремонтні роботи в її хатині, полагодити підлогу, можливо закупити меблі. Це ветеран нашого комунального підприємства, ми зобов’язані пам’ятати і дбати про таких людей».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Валентина Показати IP 29 Січня 2019 19:53
Коли робиш добро (та всього лиш раз), то не обовязково про це у рупор кричати. Тобі і так воно добром повернеться. Рада дуже за бабусю, скільки їх у нас таких бідненьких. Здоров'я їй! А ось "помічникам" не було потреби на фото красуватись. А де люди, які ставили ці вікна??? Не зі свєї ж кишені ці керівники вікна "поставили", одне слово чи підпис та й усе. Слави захотіли? А коли ні, то поширте своє добро на інших бабусь, воно повернеться вам багатократно!
Олег Показати IP 30 Січня 2019 00:26
Дiло добре. Але мабуть субсидiй бабцi теперь не бачити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus